CASAMIGOS REPOSADO TEQUILA 0.7L

CASAMIGOS REPOSADO TEQUILA 0.7L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
CASAMIGOS REPOSADO TEQUILA Casamigos Tequila sta ustvarila hollywoodski zvezdnik George Clooney in njegov dolgoletni prijatelj Rande Gerber, ki je mož Cindy Crawford. Spr... Preberi cel opis
76,25 €
1-5 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rrselection.com ponudbi
Ponudba trgovine rrselection.com za izdelek CASAMIGOS REPOSADO TEQUILA 0.7L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010D321A
Prijavi napako
CASAMIGOS REPOSADO TEQUILA Casamigos Tequila sta ustvarila hollywoodski zvezdnik George Clooney in njegov dolgoletni prijatelj Rande Gerber, ki je mož Cindy Crawford. Sprva naj bi bila tekila namenjena samo njim in njihovim prijateljem, a k sreči so se zdaj odločili, da bodo ta odličen izdelek objavili javnosti. Majhna serijska tekila je narejena iz najboljše, ročno izbrane 100% modre agave Blue Weber, ki se goji v mehiškem gorju Jalisco Highlands in dozoreva najmanj sedem let. Po spravilu se agava odpelje v destilarno in predela v roku 48 ur, da se ne izgubi kakovost. Zahvaljujoč uporabi baga iz agave in posebnemu ekstrapočasnemu fermentacijskemu postopku, ki vzame dvakratni čas industrijskega standarda, je rezultat ultra gladka tekila z globokim in bogatim okusom. Casamigos Reposado, star sedem mesecev v ameriških sodih iz belega hrasta, ki so jih prvotno uporabljali za lep stari viski, se predstavlja mehko in čisto z notami karamele in gladkega konca.


Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!
CASAMIGOS REPOSADO TEQUILA 0.7L
CASAMIGOS REPOSADO TEQUILA 0.7L
76,25 €
v rrselection.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka