Prikolica za čoln z obremenitvijo do 160 kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta prikolica za čoln je primerna za jadrnice, čolne do 4,6 metra in težo do 160 kg. Prikolica za čoln ima skupno dolžino 320 cm in ima 3 nastavljive načine. Idealna je za... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 07:30.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek Prikolica za čoln z obremenitvijo do 160 kg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010C34BB
Prijavi napako
Ta prikolica za čoln je primerna za jadrnice, čolne do 4,6 metra in težo do 160 kg. Prikolica za čoln ima skupno dolžino 320 cm in ima 3 nastavljive načine. Idealna je za čolne, ribiške čolne, male motorne čolne in jadrnice. To prikolico za čoln lahko uporabljate, da transportirate vaše plovilo hitro in enostavno. Velika kolesa in ročaj omogočajo, da jo preproste potegnete. Ima debele pnevmatike, ki se lahko hitro odstranijo za transport. Prikolico je mogoča hitro razstaviti in jo tako shraniti v vse prtljažnike avtomobilov. Ta prikolica za čoln se lahko hitro in enostavno sestavi.

Lastnosti

Primerno za čolne do: 4,6 m
Maksimalna obremenitev: 160 kg
Dimenzije: 320 x 104 x 51 cm. (D x Š x V)
Odporno na rjavenje: da
Vsi deli posamično ne presegajo 1,2 m

Prikolica za čoln z obremenitvijo do 160 kg
Prikolica za čoln z obremenitvijo do 160 kg
116,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka