HUAWEI pametna ura Watch GT2e 46mm BT, Graphite Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Huawei pametna ura Watch GT 2e s premerom 46 mm je idealna za vse športnike Revoluciarna moč pametne ure Huawei Watch GT 2eHuawei pametna ura Watch GT 2e se pona&s... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gsmaparati.si ponudbi
Ponudba trgovine Gsmaparati.si za izdelek HUAWEI pametna ura Watch GT2e 46mm BT, Graphite Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
eSim
da
GPS sprejemnik
da
Kompatibilna z
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010ADD05
Prijavi napako
Huawei pametna ura Watch GT 2e s premerom 46 mm je idealna za vse športnike Revoluciarna moč pametne ure Huawei Watch GT 2eHuawei pametna ura Watch GT 2e se ponaša s Huawei čipom Kirin A1 in pametno tehnologijo varčevanja z energijo, ki uri z enim samim polnjenjem omogoča nemoteno delovanje do dveh tednov. Je športna različica Huawei Watch GT 2 ure. Estetsko in minimalistično oblikovanjeUltra tanka ura s 3,53-cm (1,39-") AMOLED zaslonom. Watch GT 2e je izdelana natančno, kar se vidi v podrobnosti ohišja in minimalističnem oblikovanju, ki daje uri tradicionalen pridih. Vsakodnevni asistent in strokovni osebni trener v enemUro odlikuje tudi možnost vklopa pametnih obvestil, predvajanje vnaprej naložene glasbe, tehnologija TruSleep 2.0, ki skrbi za nadzor in spremljanje spanca, ter tehnologija TruRelax, ki meri raven stresa. Izjemno!Z uro lahko natančno spremljate vadbe z natančnimi sistemi za pozicioniranje in merite svoj srčni utrip s tehnologijo TruSeen 3.5. Ura zazna kar 100 različnih vrst športnih aktivnosti (tek, plezanje po skalah, rolkanje, parkour …) Meri korake, razdalje, porabljene kalorije itd.
HUAWEI pametna ura Watch GT2e 46mm BT, Graphite Black
HUAWEI pametna ura Watch GT2e 46mm BT, Graphite Black
189,99 €
v Gsmaparati.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka