Je izdelek predrag? Nastavi opomnik za ceno in obvestimo te, ko pade!
LOKACIJE TRGOVIN
Brezglutenska predpečena čabata. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Kruh v copatku...
Preberi cel opis
Brezglutenska predpečena čabata. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Kruh v copatku!Čabata izvira iz Italije in že od nekdaj ima obliko copatka. Njena mehka sredica in hrustljava skorjica sta okusni s katerokoli hrano, še posebej pa je dobra »potunkana« v razne omake.Sestavine: voda, koruzni škrob, koruzna moka, riževa moka, rastlinske vlaknine (psyllium, jabolko), dekstroza, sredstvo za zgoščevanje: hidroksipropilmetil celulozasojinebeljakovine, sončnično olje, kvas, sol, sredstvi za uravnavanje kislosti: vinska kislina, citronska kislina. Lahko vsebuje sledivolčjega boba. BREZ LAKTOZE. Pakirano v zaščitni atmosferi. Po odprtju zaprite ovojnino in preostanek kruha porabite v nekaj dneh ali takoj zamrznite.Povprečna hranilna vrednostna 100 g:na 50 g = 1 čabata:% PV* za 50 g:energijska vrednost922 kJ (219 kcal)461 kJ (109 kcal)5 %maščobe2,6 g1,3 g2 %od tega nasičene maščobe0,5 g0,2 g1 %ogljikovi hidrati40,8 g20,4 g7 %od tega sladkorji4,9 g2,4 g2 %prehranske vlaknine8,7 g4,4 g17 %beljakovine3,7 g1,9 g2 %sol1,0 g0,5 g9 %*Priporočeni vnos za povprečno odraslo osebo na 8.400 kJ (2.000 kcal).Neto količina:200 g(4 × 50 g)Navodilo za pripravo: Čabate so predpečene. Pred peko jih rahlo poškropite z vodo. V predhodno ogreti pečici jih pecite 8 do 10 minut pri 200°C.Hraniti v hladnem in suhem prostoru.Proizvedeno vNemčiji za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), ItalijaBlagovna znamkaScharLastnostibrez glutena, brez laktoze, brez mleka, brez jajc, vegetarijansko, brez pšenice, brez konzervansovTipi certifikatovNe