JBL bluetooth zvočnik Link Portable multiroom, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
JBL Link Portable nudi pogumen, dinamičen 360-stopinjski JBL Pro zvok do osem ur. Naj glasba teče z lahkim pretakanjem preko Wi-Fi ali Bluetooth v katerikoli sobi va&scar... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
154,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek JBL bluetooth zvočnik Link Portable multiroom, črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč zvočnika (W)
20
Teža (v g)
735 g
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01098DDC
Prijavi napako
JBL Link Portable nudi pogumen, dinamičen 360-stopinjski JBL Pro zvok do osem ur. Naj glasba teče z lahkim pretakanjem preko Wi-Fi ali Bluetooth v katerikoli sobi vašega doma. Z Google pomočnikom* lahko zahtevate določeno glasbo, dostopate do Spotify, YouTube Music in Apple Music in poslušate brez prekinitev. Samo recite »Heyx Google«, da začnete. Zvočnik je popolnoma brezžičen, vodotesen in trpežen, tako da lahko prenese politje po nesreči ali kakšne udarce in modrice. Polni se hitro s priročnim polnilnim podstavkom, ki je lahek za uporabo.

Obkrožite se z glasbo.Uživajte v kristalno jasnih visokih, ostrih srednjih in globokem, močnem basu. JBL Link Portable pulzira zvok v vse smeri zahvaljujoč širokopasovnemu zvočniku s 360-stopinjsko zmožnostjo.

Pretakajte glasbo na vaš JBL Link Portable brez težav. Naj glasba teče preko Wi-Fi ali Bluetooth pretakanja in zlahka dostopajte do vaših Spotify, YouTube Music ali Apple Music brez prekinitev.

Samo recite »Hey Google«, da prosite Google pomočnika naj predvaja vaše priljubljene pesmi in si pridobite lahek dostop do vse vaše glasbe.
JBL bluetooth zvočnik Link Portable multiroom, črn
JBL bluetooth zvočnik Link Portable multiroom, črn
149,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka