Denon DCD600NE - CD Predvajalnik

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Pregled

Zasnovan za glasbene navdušence, uživajte v svojih najljubših CD-jih s CD-predvajalnikom Denon DCD-600NE. Z Denon-lastniško tehnologijo AL32 Processing v... Preberi cel opis

329,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek Denon DCD600NE - CD Predvajalnik. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01084918
Prijavi napako

Pregled

Zasnovan za glasbene navdušence, uživajte v svojih najljubših CD-jih s CD-predvajalnikom Denon DCD-600NE. Z Denon-lastniško tehnologijo AL32 Processing v kombinaciji z inovativno strukturo vezja zagotavljajo, da so posnetki natančno reproducirani in lepo zvesti originalnemu zvoku. DCD-600NE je več kot CD predvajalnik, saj dovaja v ojačevalnik še bolj kakovostne zvočne signale. Vibracijsko odporna zasnova zmanjšuje škodljive zvočne učinke težkih komponent v ojačevalcih, kar zagotavlja, da kakovost zvoka ustreza strogim standardom Denon. In z več kot 100-letno zapuščino izdelave zvočnih komponent zaupajte Denonu, da bo dosegel neverjeten zvok, ki presega vaša pričakovanja.

AL32 Procesiranje

DCD-600NE je opremljen s tehnologijo AL32 Processing, lastno analogno tehnologijo reprodukcije valnih oblik. AL32 Processing uporablja algoritme za interpolacijo podatkov, ki dodajo točke, ki bi morale obstajati pred in po večjih količinah podatkov, zgladi valovno obliko in obnovi informacije, ki so se izgubile med digitalnim snemanjem. Rezultat predvajanja je zelo podroben, brez motenj, bogato izrazen v spodnjem območju in lepo zvest prvotnemu zvoku. Poslušajte pesmi, kot si jih je izvajalec zamislil.

Napredna vezje z zmanjšanimi potmi signala

Vzorci vezja v modelu DCD-600NE so premišljeno zasnovani tako, da bodo poti signala čim krajše. Z večplastnimi vezji in krajšimi vezji se motenje med vezji in levim in desnim kanalom zmanjša, škodljivi vplivi na zvočne signale pa so zmanjšani. Posledično poti vezja v DCD-600NE reproducirajo zvok, čist, zelo pregleden in zvest prvotnemu snemanju.

Vibracijsko odporna zasnova za neokrnjen zvok

Vibracijsko odporna zasnova zmanjšuje škodljive zvočne učinke težkih komponent v ojačevalcih, tako da kakovost zvoka ustreza standardom Denon. Močni transformator je nameščen neposredno nad izolatorji, da prepreči neželene tresljaje. S tem, ko smo postavili transformator blizu noge, se vibracija, ki obdaja ohišje, zmanjša, kar povzroči neokrnjen zvok. Ta zasnova se imenuje neposredna mehanska gradnja tal. S kovinskim nosilcem, ki CD-mehanizem in ohišje povezuje z visoko gostoto nogic, se neželena resonanca še zmanjša, da naprava lahko odda neokrnjen zvok.

Optični Izhod

DCD-600NE ima en optični izhod za povezavo z digitalnim vhodom ojačevalnika ali AV sprejemnikom.

Čisti Direktni Način

Poslušajte s Pure Direct Mode na DCD-600NE. Pure Direct Mode izključi digitalni izhod in zaslon, ki lahko drugače obarvata signal. Kar slišite, je čistejši, podrobnejši in natančnejši zvok.

Denon DCD600NE - CD Predvajalnik
Denon DCD600NE - CD Predvajalnik
329,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka