Denon DP-300 F Gramofon

Denon DP-300 F Gramofon

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

DP-300F je bil zasnovan s težjo osnovno konstrukcijo za zmanjšanje vibracij in izboljšano delovanje. Standardno montažno ohišje za glavo ... Preberi cel opis

289,00 €
1-2 dni
Cena z dostavo
319,00 €
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek Denon DP-300 F Gramofon. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01084912
Prijavi napako

DP-300F je bil zasnovan s težjo osnovno konstrukcijo za zmanjšanje vibracij in izboljšano delovanje. Standardno montažno ohišje za glavo omogoča priklop katerekoli kartuše med 5 in 10 grami. Samodejni zagon naprave omogoča pričetek predvajanja samo s pritiskom enega gumba. Po zaključenem predvajanju se bo tonska ročica pomaknila na začetni položaj na takšen način, da se ne poškoduje ne stylusa kot ne glave. Gramofon je izdelan iz robustnega tlačno litega aluminija. Prav tako je v napravi mehanizem za ročen pomik tonske ročice kadarkoli to želite. DP-300F vključuje vgrajen predojačevalnik, ki ga lahko priklopite na AV sprejemnik ali integrirani ojačevalnik, ki nima namenskega vhoda za gramofon. Gramofon je napajan s strani DC servo motorčka in sistema jermena za poganjanje vinilne plošče. Priložena je MM kartuša s katero lahko pričnete poslušate vaše priljubljene vinilne plošče takoj, ko napravo priklopite na vaš ojačevalnik zvoka.

Denon DP-300 F Gramofon
Denon DP-300 F Gramofon
289,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka