GORENC GORENC LTŽ kotliček 10l s pokrovom in stojalom

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Litoželezni kotlički Gorenc so odliti iz enega samega kosa kovine, kar zagotovi enakomerno porazdelitev toplote. Uporabljamo jih lahko nad odprtim ognjem ali -še bolje- n... Preberi cel opis
179,99 € -20 %
143,99 €
1-3 dni
-20 %179,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Drva.info ponudbi
Ponudba trgovine Drva.info za izdelek GORENC GORENC LTŽ kotliček 10l s pokrovom in stojalom. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Oprema za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01068EFF
Prijavi napako
Litoželezni kotlički Gorenc so odliti iz enega samega kosa kovine, kar zagotovi enakomerno porazdelitev toplote. Uporabljamo jih lahko nad odprtim ognjem ali -še bolje- nad pliskim gorilnikom, s čimer popolnoma nadzorujemo temperaturo kuhanja. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature kuhanja, s čimer se izboljša kakovost kuhanja obrokov. V kotličku si lahko skuhamo karkoli želimo, npr. ričet, ribje paprikaše, bograče in druge kulinarične posebnosti različnih narodov. Posode iz litega železa uporabljajo narodi za kuhanje že več stoletij. Torej si vzemimo čas, da odkrijemo njihove slastne okuse in zapeljive vonjave. Skrivnost kuhanja v kotlu je preprosta: konstanten ogenj, enakomerno mešanje, skrbno izbrane sestavine in začimbe ter malo potrpežljivosti, da se sestavine, meso, ribe ali zelenjava fino podušijo, okusi premešajo, vonji pa razvijejo.
GORENC GORENC LTŽ kotliček 10l s pokrovom in stojalom
GORENC GORENC LTŽ kotliček 10l s pokrovom in stojalom
143,99 €
v Drva.info

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka