SAMSUNG zunanji SSD disk T7 Touch 1TB (MU-PC1T0K/WW)

SAMSUNG zunanji SSD disk T7 Touch 1TB (MU-PC1T0K/WW)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Disk je vgrajen v kompaktno ohišje, ki je narejeno iz enega kosa aluminija in zagotavlja odlično robustnost in zaščito. Posebnost T7 Touch je bralnik prstni... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
174,42 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Senetic ponudbi
Ponudba trgovine Senetic za izdelek SAMSUNG zunanji SSD disk T7 Touch 1TB (MU-PC1T0K/WW). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kapaciteta diska (v GB)
1000 GB
Povezava
Tip diska
SSD
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010452C2
Prijavi napako
Disk je vgrajen v kompaktno ohišje, ki je narejeno iz enega kosa aluminija in zagotavlja odlično robustnost in zaščito. Posebnost T7 Touch je bralnik prstnih odtisov, ki skupaj z AES 256-bitno enkripcijo poskrbi za varnost vaših datotek. T7 Touch ima dodano podporo za napredno programsko opremo za upravljanje nastavitev in prenosov, združljiv pa je z večino računalnikov in mobilnih naprav.

BLISKOVITI PRENOSI

Prenašajte velike datoteke v majhnem času z neverjetno hitrostjo USB 3.2 Gen2 vmesnika na T7 Touch. Vgrajena PCIe NVMe tehnologija poskrbi za hitrosti branja/pisanja do 1050/1000 MB/s, kar je skoraj 2-krat več kot pri predhodniku T5.

ROBUSTNA ZASNOVA

Disk nima vgrajenih nobenih premikajočih se delov. Robustno kovinsko ohišje ščiti nepremično strojno opremo v notranjosti pred padci iz do dveh metrov.
Kvadratna LED lučka na ohišju vas obvešča, kaj SSD trenutno počne.
VARNOST NA DOTIK

T7 Touch omogoča varno shranjevanje zasebnih datotek, ne da bi pri tem žrtvoval udobje uporabe. Uporablja AES 256-bitno enkripcijo in daje možnost odklepa s prstnim odtisom ali geslom.

KOMPATIBILNOST

Dostopajte do datotek kadarkoli, kjerkoli. T7 Touch je združljiv s PC, Mac, Android napravimi, igralnimi konzolami in še več. V paketu sta priložena USB-C v USB-C in USB-C v USB-A kabla.
ELEGANTEN IZGLED

Disk se ponaša z izjemno tanko, kompaktno in lahko zasnovo, zato ga lahko enostavno pospravite v žep. Po velikosti je podoben kreditni kartici, tehta le 58 g, aluminijasto ohišje iz enega kosa pa se lepo poda v vašo dlan.
PROGRAMSKA OPREMA

T7 Touch ima dodano podporo za napredno programsko opremo za PC in Mac, kjer lahko nastavite geslo ali prstne odtise ter posodobite strojno-programsko opremo. Prenesete lahko tudi mobilno aplikacijo za Android pametne telefone in tablice.
SAMSUNG zunanji SSD disk T7 Touch 1TB (MU-PC1T0K/WW)
SAMSUNG zunanji SSD disk T7 Touch 1TB (MU-PC1T0K/WW)
166,32 €
v Senetic

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka