Penilnik mleka Riccardo

Penilnik mleka Riccardo

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Penilnik mleka Riccardo znamke Gefu je pravi pripomoček za vse ljubitelje velikih količin spenjenega mleka. Dvojna mrežica zagotavlja, da boste zlahka in hitro spenili to... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek Penilnik mleka Riccardo. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0102835A
Prijavi napako
Penilnik mleka Riccardo znamke Gefu je pravi pripomoček za vse ljubitelje velikih količin spenjenega mleka. Dvojna mrežica zagotavlja, da boste zlahka in hitro spenili toplo ali hladno mleko, ročaj pa olajša rokovanje. Lonček brez nastavka lahko segrevate na vseh grelnih telesih, tudi na indukciji (preverite le, če je za vašo indukcijsko ploščo premer lončka dovolj velik). V notranjosti lončka je merilna skala, ki vam olajša doziranje (v lonček lahko nalijete največ 3 dl mleka, prostornina lončka pa je 8 dl). Nasvet: da bo pena čisto prava, počakajte nekaj trenutkov, preden jo nalijete iz lončka. Lonček je izdelan iz nerjavečega jekla in umetne mase. Vse dele lahko perete v pomivalnem stroju. Velikost: premer 9,8 cm, višina 19,5 cm.
Penilnik mleka Riccardo
Penilnik mleka Riccardo
54,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka