Kafetiera Venezia za 3 skodelice kave primerna za indukcijo, aluminij

Kafetiera Venezia za 3 skodelice kave primerna za indukcijo, aluminij

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kafetiera Venezia je namenjena kuhanju kave na plinskem, električnem, steklokeramičnem in indukcijskem kuhališču. V njej lahko pripravite do 3 skodelice kave. Priprava ka... Preberi cel opis
Cena z dostavo
32,95 €
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek Kafetiera Venezia za 3 skodelice kave primerna za indukcijo, aluminij. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01015718
Prijavi napako
Kafetiera Venezia je namenjena kuhanju kave na plinskem, električnem, steklokeramičnem in indukcijskem kuhališču. V njej lahko pripravite do 3 skodelice kave. Priprava kave: odvijte zgornji del kafetiere in v spodnji del natočite vodo največ do ventila, nato prostor za kavo s sitom napolnite s kavo in nanj namestite filter. Privijte zgornji del kafetiere k spodnjemu, zaprite pokrov in kafetiera je pripravljena za kuhanje. Čez nekaj minut kuhanja na štedilniku se kava dvigne v zgornji del in zasliši se rahel pisk, kar pomeni, da je kava pripravljena. Priporočamo, da na začetku uporabe kafetiere nekaj skodelic kave zavržete, da kafetiera »razvije« okus. Pred uporabo kafetiero umijte. Ne uporabljajte agresivnih detergentov. Priporočljivo je umivanje samo z vodo in po potrebi sodo bikarbono. Občasno sperite filter. hranite izven dosega otrok. Kafetiero uporabljajte samo za kuhanje kave. Nikoli ne uporabljajte kafetiere za kuhanje kave brez vode. Uporabljajte samo ustrezne rezervne dele, za model, ki ste ga izbrali. Ko razstavljajte kafetiero, zgornjega dela ne vrtite tako, da vlečete ročaj, ker ga lahko zlomite.
Kafetiera Venezia za 3 skodelice kave primerna za indukcijo, aluminij
Kafetiera Venezia za 3 skodelice kave primerna za indukcijo, aluminij
29,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka