BLAUPUNKT prenosni radio PP5.2CR

BLAUPUNKT prenosni radio PP5.2CR

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ohišje v starinskem stilu in notranjost, polna uporabnih funkcij in sodobnih rešitev; to je kombinacija, ki jo bodo vsi navdušenci nad klasično oblik... Preberi cel opis
44,99 €
1-3 dni
PAKETNA PONUDBA

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
50,48 €
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek BLAUPUNKT prenosni radio PP5.2CR. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
CD predvajalnik Ta podatek Vam pove ali ima naprava vgrajen predvajalnik CD-je ali ne.
ne
Daljinski upravljalnik Z njim lahko upravljate z različnimi funkcijami posamezne naprave kar iz naslanjača, kot so glasnost, direktorij, izbira glasbe, brez da bi se morali sprehoditi do te naprave (čeprav hoja ne škodi zdravju).
da
Kasetnik Če ima naprava vgrajen kasetnik, lahko z njo poslušate glasbene kasete, sicer pa ne.
ne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01011D16
Prijavi napako
Ohišje v starinskem stilu in notranjost, polna uporabnih funkcij in sodobnih rešitev; to je kombinacija, ki jo bodo vsi navdušenci nad klasično obliko in dobrim zvokom zagotovo cenili.

Prenosni radio PP5.2CM vam omogoča, da poslušate svojo najljubšo glasbo ali radijsko postajo kadar koli in kjer koli želite. Ob vas je lahko v kuhinji, medtem ko kuhate, ali v dnevni sobi, kjer uživate v trenutkih, ki jih preživljate z družino.

Prenosni radio PP5.2CM ima vgrajen radijski sprejemnik s pomnilno kapaciteto za največ 60 najljubših radijskih postaj. To pomeni, da lahko predvajate svojo najljubšo postajo za glasbo ali novice doma, v pisarni ali na poti, brez kakršnih koli težav in ne da bi morali vsakič znova iskati njeno frekvenco.

Ob radiu sta na voljo tudi vhod USB in AUX. Tako lahko poslušate izbrano pesem iz svoje glasbene zbirke, ki je shranjena na ključku USB ali svoje najljubše posnetke, ki so shranjeni na katerem koli zunanjem viru glasbe, kot je npr. prenosni računalnik, kadar koli želite.

Radio PP5.2CM ima tudi uro in velik zaslon, ki je lahko berljiv in tudi v temi jasno viden.

Vgrajena baterija s kapaciteto 1000 mAh, ki se polni prek mikro USB-priključka, vam omogoča, da uživate ob svoji najljubši glasbi ali poslušate zanimive radijske oddaje kar 3,5 ure. Ta funkcija vam omogoča, da napravo vzamete, kamor koli želite.

Zadosten sprejem signala in glasnost sta vedno zagotovljena zaradi teleskopske antene in moči 2 × 3 W RMS. Brezžični daljinski upravljalnik naredi uporabo naprave še udobnejšo.

Zaradi edinstvene zasnove in temno-svetlega ohišja v videzu lesa se bo prenosni radio PP5.2CM prilegal kateri koli notranji opremi, tako klasični kot tudi sodobni.
BLAUPUNKT prenosni radio PP5.2CR
BLAUPUNKT prenosni radio PP5.2CR
44,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka