ALCON kontaktne leče AIR OPTIX AQUA 3 leče

ALCON kontaktne leče AIR OPTIX AQUA 3 leče

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Air Optix Aqua so mesečne mehke kontaktne leče. Kontaktne leče Air Optix Aqua so zelo udobne, saj prepuščajo 5-krat več kisika kot klasične (HEMA) leče. Čas nošenja je la... Preberi cel opis
Cena z dostavo
15,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MOJE-LECE.SI ponudbi
Ponudba trgovine MOJE-LECE.SI za izdelek ALCON kontaktne leče AIR OPTIX AQUA 3 leče. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Čas uporabe
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0019927A
Prijavi napako
Air Optix Aqua so mesečne mehke kontaktne leče. Kontaktne leče Air Optix Aqua so zelo udobne, saj prepuščajo 5-krat več kisika kot klasične (HEMA) leče. Čas nošenja je lahko 30 dni ali pa nepretrgoma 6 dni in noči. Kontaktne leče Air Optix Aqua vsebujejo novo formulo za ohranjanje vlažnosti v času nošenja.Tehnologija 3-V-1 za zdrav, naraven občutek pri nošnji kontaktnih leč

- ??PREPUSTNE ZA KISIK Bogat, negovalen kisik prehaja skozi kontaktne leče AIR OPTIX in ohranja vaše oči sveže in zdrave.
- VZDRŽUJEJO VLAGO Patentiran material kontaktnih leč AIR OPTIXomogoča vzdrževanje vlage z zmanjševanjem dehidracije leče.
- ODPORNE NA OBLOGE Air Optix so kontaktne leče z ultra gladko površino, ki preprečuje lepljenje oblog na lečo – za udobje dan za dnem.Kontaktne leče Air Optix Aqua so zaradi lažje uporabe tonirane in ne bodo spremenile barve vaših oči. Odtenek kontaktnih leč je zasnovan za lažje iskanje kontaktnih leč v raztopini.
ALCON kontaktne leče AIR OPTIX AQUA 3 leče
ALCON kontaktne leče AIR OPTIX AQUA 3 leče
12,99 €
v MOJE-LECE.SI

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka