KOMPLET Obsessive Tulia

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Želite nekaj dodatne začinjenosti?

Tulia je elegantni a zelo seksi komplet, ki bo izpolnil vse njegove fantazije. Nežno oblikovana čipka in trakovi v mešanici... Preberi cel opis
35,99 € -15 %
30,59 €
-15 %35,99 €
z dostavo 34,29 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
34,29 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek KOMPLET Obsessive Tulia. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00FFAB40
Prijavi napako

Želite nekaj dodatne začinjenosti?

Tulia je elegantni a zelo seksi komplet, ki bo izpolnil vse njegove fantazije. Nežno oblikovana čipka in trakovi v mešanici črne ter vijolične barve, bodo prekrili a obenem tudi veliko odkrili. Komplet vključuje nedrček in hlačke z nagajivimi odprtinami. Nedrček namreč ponuja razporek na oprsju, medte, ko imajo hlačke odprto mednožje. Odkrijte neverjetno zadovoljstvo, ki ga ponuja ta čudoviti erotični kos Tulia.

Seksi komplet nedrčka in hlačk
Mehko oblazinjen nedrček z razprtim oprsjem
Čipkaste hlačke z odprtim mednožjem
Mehka in elastična tkanina za popolno udobje in prileganje
Nastavljivi trakovi
Drobni loki za poudarjene ženske atribute

OBSESSIVE je priznan evropski proizvajalec tekstila. Njihova vizija je, da s svojimi erotičnimi kosi razvajajo in navdihujejo pare po celem svetu. Zakaj? Zato, ker menijo, da je vsak večer z ljubljeno osebo lahko razburljiv. Obsessive sledi najnovejšim modnim trendom in v svojih kolekcijah poskrbi za čisto vse okuse in razpoloženja. Visoka kvaliteta izdelave in ugodne cene pa so še en dodaten razlog zakaj ne sme manjkati v vaši omari. Obsessive - Navdihnite svoje želje!

KOMPLET Obsessive Tulia
KOMPLET Obsessive Tulia
30,59 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka