VIDAXL zunanji pasji boks s platneno streho (382x192x235cm)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vsestranski pasji boks je primeren za različno uporabo: za igro, gibanje, treniranje ali pa samo za zaščito vaših psov. To bo pravi igralni raj za va&scaron... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:36.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Amiroshop.si ponudbi
Ponudba trgovine Amiroshop.si za izdelek VIDAXL zunanji pasji boks s platneno streho (382x192x235cm). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta ležišča
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00FA2797
Prijavi napako
Vsestranski pasji boks je primeren za različno uporabo: za igro, gibanje, treniranje ali pa samo za zaščito vaših psov. To bo pravi igralni raj za vaše kosmate prijatelje! Ta veliki pasji boks zagotavlja veliko prostora za razgibavanje, mrežasta ograja pa pomaga preprečevati neubogljivost in nepričakovane nesreče, hkrati pa ne ovira pretoka zraka. Zahvaljujoč močni in čvrsti pocinkani jekleni konstrukciji je ta pasji boks izdelan za dolgoletno uporabo. Priložena platnena streha nudi zaščito pred soncem, dežjem, snegom in drugimi vremenskimi vplivi. Vrata s tečaji zagotavljajo dodatno varnost za vaše pse, saj imajo sistem za zapiranje z zapahom. Sestava je preprosta.
VIDAXL zunanji pasji boks s platneno streho (382x192x235cm)
VIDAXL zunanji pasji boks s platneno streho (382x192x235cm)
353,72 €
v Amiroshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka