AUDIO-TECHNICA gramofon AT-LP3

AUDIO-TECHNICA gramofon AT-LP3

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Audio Technica AT-LP3 model z direktnim pogonom je opremljen z 1/2" univerzalnim headshellom in AT91R dual moving magnet gramofonsko glavo. Audio Technica je pri tem... Preberi cel opis
279,99 € -15 %
239,00 €
1-10 dni
-15 %279,99 €
z dostavo 241,99 €
Cena z dostavo
241,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek AUDIO-TECHNICA gramofon AT-LP3. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00F9CE9E
Prijavi napako
Audio Technica AT-LP3 model z direktnim pogonom je opremljen z 1/2" univerzalnim headshellom in AT91R dual moving magnet gramofonsko glavo. Audio Technica je pri tem vstopnem modelu poskrbela, da se po potrebi lahko kasneje glava zamenja tudi za drugo glavo.

Gramofon ima popolnoma avtomatsko delovanje s Stop in Start funkcijo, za začetek predvajanja je potrebno le pritisniti Start gumb, ravno tako za zaustavitev ob pritisku gumba Stop se ročka samodejno dvigne in pospravi.
AT-LP3 je zasnovan in izdelan iz materialov za preprečevanje vibracij, s čimer se izboljšuje nizko frekvenčni odziv. Rezonanca je zmanjšana s pomočjo gramofonskega aluminijastega krožnika in 4 mm gumijaste obloge. Njegova gramofonska baza z direktnim pogonom se vrti s 33 1/3 in 45 obrati na minuto.

Gramofon LP3 ima vgrajen phono predojačevalec, ki podpira tako MM kot MC glavo, ter RCA izhod za priklop na obstoječi stereo sistem, zvočnike ali drug glasbeni sistem.
AUDIO-TECHNICA gramofon AT-LP3
AUDIO-TECHNICA gramofon AT-LP3
239,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka