SUUNTO športna ura 7, All Black

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Suunto 7

Združitev športa in vsakdanjega življenja je težka naloga. Želite športno uro, ki je pripravljena na aktivnosti in pametno uro, ki vam l...
Preberi cel opis
479,00 € -40 %
287,40 €
1-3 dni
-40 %479,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Polleo Sport ponudbi
Ponudba trgovine Polleo Sport za izdelek SUUNTO športna ura 7, All Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
GPS sprejemnik
da
Izgled
Kompatibilna z
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00F8B163
Prijavi napako
Suunto 7

Združitev športa in vsakdanjega življenja je težka naloga. Želite športno uro, ki je pripravljena na aktivnosti in pametno uro, ki vam lajša vrvež vsakdana? Suunto 7 ponuja najboljše obeh svetov združeno v uri, ki vam omogoča da izkoristite največ svojega časa. Naša prva ura, ki združuje športne izkušnje znamke Suunto z brezplačnimi Googlovimi zemljevidi, in uporabnimi lastnostmi Googlovega operacijskega sistema Wear OS.

Suunto 7 je kompatibilen z Android™ in IOS telefoni.

Vsestranska športna izkušnja

Natančno spremljajte vašo vadbo, z enostavnim pritiskom na gumb pa dostopajte do več kot 70 različnih športnih načinov, GPS-a in senzorja srčnega utripa.

Delite svoje podatke

Povežite se s priljubljenimi storitvami, kot so Strava, Endomondo in TrainingPeaks, ali delite svoje treninge v Suunto aplikaciji.

Raziskovanje novih krajev s pomočjo zemljevidov

Poiščite svoje nove trase ali pa sledite najbolj priljubljenim potem z vgrajenimi toplotnimi zemljevidi.

Poganja jo Google Wear OS

Preverite kdaj imate naslednji sestanek ali na hitro preglejte seznam vaših opravil, klicev in sporočil. Suunto 7 vam omogoča tudi hitra in enostavna plačila preko aplikacije Google Pay (omejeno na države, ki že imajo omenjeni sistem oziroma način plačevanja).

Glasba

Poslušajte glasbo, ki vas bo ponesla naprej - povežite slušalke s telefonom in nadzirajte glasbo z zapestja.

Personalizirana ura

Prilagodite uro po svojem okusu. Spremenite izgled zaslona, zamenjajte zapestne pasove in s pomočjo Google Play ™ prenesite svoje najljubše aplikacije.

Natančno spremljanje vaših športnih aktivnosti

Vse športne značilnosti Suunto 7 so le en gumb stran. Natančno spremljajte svojo vadbo s preko 70 različnimi športnimi načini, GPS-om in senzorjem srčnega utripa preko zapestja. Svoje rezultate lahko enostavno delite z ostalimi, in sicer preko Suunto aplikacije ali preko ostalih storitev, kot so Strava, Endomondo in TrainingPeaks. Podroben vpogled vam bo pomagal trenirati pametneje in vas bo spodbudil k doseganju ciljev. Verjetno bi mnogi pritrdili, da je glasba odlična motivatorka pri športnih aktivnostih, zato vam Suunto 7 omogoča, da med vadbo povežete slušalke s telefonom in nadzirate svojo glasbo z zapestja.

Spodbudi vaše raziskovanje

Odkrivajte svet okoli sebe s pomočjo brezplačnih zemljevidov, ki prikazujejo podrobnosti o terenu in bolj obiskanih poteh. Zemljevide lahko kadarkoli pogledate, saj so le-ti vedno na dosegu roke. Ura ima vgrajene toplotne zemljevide za 15 dejavnosti, vključno s tekom, plavanjem in kolesarjenjem. Prikazala vam bo tudi najbolj priljubljene trase, tako da lahko trenirate tam, kjer so pred vami trenirali drugi oziroma se izognete preobiskanim terenom. Lokalni zemljevidi se samodejno prenesejo, ko boste povezani na Wi-Fi in se bo ura polnila. Lahko tudi ročno izberete zemljevid želene lokacije in ga prenesete na vašo uro. S prenesenimi zemljevidi boste vedno našli najboljše poti, tudi ko ne boste imeli telefona in dostopa do interneta.

Za enostavnejši vsakdan

V času, ko niste športno aktivni vam Suunto 7 nudi priročne funkcije pametne ure. Uro poganja Google Wear OS, kar pomeni, da je to najpametnejša športna ura doslej. Bodite obveščeni s strani svojih najljubših aplikacij, preverite svoj naslednji sestanek ali seznam opravkov, enostavno preglejte klice in prejeta sporočila. Ura omogoča hitrejše in varnejše plačevanje s storitvijo Google Pay ™, sledenje dejavnosti z Google Fit ™, pametno pomoč Google Assistant in tisoče drugih aplikacij, ki se nahajajo v Google Play.

Razpoložljivost Google Pay in Google Assistant se razlikuje glede na jezik in državo.

Pripravljen na vse vaše avanture

Suunto je znan po svoji kakovosti in natančnem testiranju, tako da bo vaša ura pripravljena na najtežje pogoje. Suunto 7 ura je odporna na vodo, udarce in umazanijo, zato jo boste lahko uporabljali v dežju, snegu ali blatu. Do gumbov boste dostopali hitro in enostavno, tudi če nosite rokavice. Izjemno svetel zaslon z visoko ločljivostjo je zaščiten z vzdržljivim Gorilla Glass steklom odpornim na praske. Baterija je pripravljena na celodnevno uporabo pametne ure, obenem pa bo imela še dovolj zagona za vsakodnevno vadbo. Zagotovi lahko tudi do 48 ur uporabe v načinu pametne ure ali do 12 ur v načinu GPS sledenja. Dejanska življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na nastavitve, aplikacije in številne druge dejavnike.

Vsak dan boljši

Zaradi Wi-Fi povezljivosti je posodobitev programske opreme samodejna, tako da je vaša ura vedno v koraku s časom in ima dodane najnovejše funkcije. Razširite funkcije ure s svojimi najljubšimi aplikacijami v Googlu Play in spremenite videz ure z različnimi izgledi zaslona ter zamenljivimi pasovi.

Nudi prednosti naše partnerske mreže

Povežite Suunto 7 s svojimi najljubšimi aplikacijami ter analizirajte svoje dejavnosti, poiščite napotke za vadbo ali ustvarite 3D videoposnetke svojih dogodivščin, ki jih lahko delite v svoji skupnosti.

V škatli:
Suunto 7, All Black
USB polnilec
Dokumentacija
SUUNTO športna ura 7, All Black
SUUNTO športna ura 7, All Black
287,40 €
v Polleo Sport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka