SAMSUNG pametni telefon Galaxy A51 4GB/128GB, Prism Crush White

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Oglejte si celotno sliko na brezkončnem O-zaslonu
Brezkončni O-zaslon A51 optimizira vizualno simetrijo. Na 16,4 cm (6.5") FHD+ širokokotnem zaslonu lahko zdaj brez pr...
Preberi cel opis
209,00 €
3-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-9 dneh Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek SAMSUNG pametni telefon Galaxy A51 4GB/128GB, Prism Crush White. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Oblika mobilnega telefona
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01465205
Prijavi napako
Oglejte si celotno sliko na brezkončnem O-zaslonu
Brezkončni O-zaslon A51 optimizira vizualno simetrijo. Na 16,4 cm (6.5") FHD+ širokokotnem zaslonu lahko zdaj brez prekinitev igrate igre, gledate filme ali nadaljevanke, brskate po internetu in opravljate več zadev hkrati — vse s pomočjo Super AMOLED tehnologije. Uživajte v izkušnji pametnega telefona, ki zmanjša okvir in poveča vsak centimeter prostora na zaslonu.
Fotografira kot pravi profesionalec
Galaxy A51 s pomočjo ultra širokokotne kamere in napovedne programske opreme snema kot profesionalna akcijska kamera. Omogoča vam mirne videoposnetke v živo, tudi ko je vaša pot razgibana.
Globinska kamera izpostavi vaš osrednji motiv
Globinska kamera s 5 MP omogoča spreminjanje polja globinske ostrine, preden posnamete fotografijo ali kasneje. Napredna globinska kamera s 5 MP z vaših fotografij odstrani šum ozadja, da so videti profesionalnejše.
Energija, ki zdrži dlje
Današnji način življenja zahteva telefon, ki zdrži dlje. S 4.000-mAh (tipično)* baterijo imate dovolj moči za predvajanje vsebine, skupno rabo energije in igranje iger. In če je vaša baterija skoraj prazna, jo vključite in napolnite s funkcijo 15-W hitrega polnjenja.
Odločilna prednost z aplikacijo Game Booster
Z aplikacijo Game Booster lahko izboljšate uspešnost. Preprečite motnje in izboljšajte svojo igro z namenskim vmesnikom in enostavno dosegljivim menijem. Frame Booster skrbi za gladko tekočo grafiko z naravnim videzom gibanja. Še bolje boste igrali, ko se Game Booster nauči vaših vzorcev uporabe in z njimi optimizira baterijo, temperaturo in pomnilnik.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A51 4GB/128GB, Prism Crush White
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A51 4GB/128GB, Prism Crush White
209,00 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka