Magnezijev klorid, vrečka 750 g

Magnezijev klorid, vrečka 750 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Magnezijevi kristali – Sproščujoča kopel za okrepitev in poživitev telesa.

Zechsal magnezijevi kristali so najbolj skoncentrirana oblika magnezijevega klorida, k... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 16:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o FutuNatura ponudbi
Ponudba trgovine FutuNatura za izdelek Magnezijev klorid, vrečka 750 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00F4961B
Prijavi napako

Magnezijevi kristali – Sproščujoča kopel za okrepitev in poživitev telesa.

Zechsal magnezijevi kristali so najbolj skoncentrirana oblika magnezijevega klorida, ki se uporabljajo za pripravo negovalnih kopeli. Magnezijeva kopel ima sproščujoč učinek in ustvarja občutek ugodja po napornem dnevu ali treningu.

Koža je naš največji organ in ima veliko sposobnost absorbiranja in razstrupljanja. Stopala so odlična absorpcijska točka za magnezij, zato se še posebej priporoča nožna kopel. Kopel si enostavno pripravimo iz kristalov magnezijevega klorida, ki jih raztopimo v mlačni vodi.

Zechsal magnezijevi kristali za kopel so še posebej primerni za:

terapevtske kopeli v primeru kožnih težav,
regenerativno kopel po treningu,
sproščujočo kopel in kopel za noge.

Navodila za uporabo: Glede na namen si pripravite kopel, tako da magnezijeve kristale zmešate z vodo. Priporočena temperatura vode je 37 °C. Kopel naj traja vsaj 20 minut.

KOPEL ZA NOGE – Nožno kopel si pripravimo iz 4 litrov vode in 125 g magnezijevih kristalov (velika pest), ki jih raztopimo v mlačni vodi. Redno prakticiranje večernih kopeli za noge poskrbi za optimalen vnos magnezija v telo, hkrati pa pomirja in izboljša spanec.

TERAPEVTSKA KOPEL – Redno prakticiranje magnezijeve kopeli blagodejno deluje na kožo in izboljša njen izgled in strukturo. Najbolj optimalna uporaba je 3-4% raztopina, kar pomeni 3.5 kg na 100 litrov vode. Rezultati so predvideni po najmanj 8 kopelih, ki smo jih redno prakticirali 4 tedne zapored. Za še boljši terapevtski učinek priporočamo sočasno uporabo ali .

REGENERATIVNA KOPEL – Kopel za regeneracijo in povečanje odpornosti okrepi in poživi vaše telo. Optimalna uporaba je 0,5 kg magnezijevih kristalov na 100 litrov vode. Ta količina zadostuje našim dnevnim potrebam po magneziju. Kopel priporočamo 1x tedensko oz. po napornih treningih.

Opomba: Izdelek ni primeren za električne kopalne kadi, zaradi korozivnih lastnosti magnezija na kovinske dele (npr. v sistemu črpalke).

Sestavine (INCI): 47% magnesium chloride, crystal water.

Neto količina: 750 g

Preprečite stik z očmi. Samo za zunanjo uporabo. Hranite na temperaturi do 25°C. Posoda z magnezijevimi kristali naj bo dobro zaprta, da se izognemo neželeni vlagi.

Magnezijev klorid, vrečka 750 g
Magnezijev klorid, vrečka 750 g
10,99 €
v FutuNatura

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka