CANDY vgradni pomivalni stroj CDIMN2D622PB

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Candy vgradni pomivalni stroj CDIMN 2D 622PB z zmogljivostjo 16 pogrinjkov v A++ energijskem razredu ter glasnostjo 43 decibelov. Poleg 9 različnih programov, ima pomival... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 01:38.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek CANDY vgradni pomivalni stroj CDIMN2D622PB. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Energijski razred
A++
Glasnost (v dB)
43 dB
Novi energijski razred (2021)
E
Poraba energije (kWh/100 ciklov)
97
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00F48E44
Prijavi napako
Candy vgradni pomivalni stroj CDIMN 2D 622PB z zmogljivostjo 16 pogrinjkov v A++ energijskem razredu ter glasnostjo 43 decibelov. Poleg 9 različnih programov, ima pomivalni stroj možnost dodatnega upravljanja preko aplikacije za pametne telefone. Pomivalni stroj je opremljen s tretjo košaro in globljo spodnjo košaro, ki je primerna za velike krožnike. Za varnost pred izlitjem vode skrbi zaščita Aquastop. Posebnost sta tudi t.i. »Zoom« program, ki posodo opere in posuši v 39 min, ter opcija dodajanja posode v pomivalni stroj še 30 min po začetku cikla. Dodan Easy Click sistem omogoča nastavitev višine košare tudi pri polni obremenitvi. 3-nivojski sistem prilagajanja košar poenostavi zlaganje večje posode in krožnikov, skodelic ali strgalnikov. Zaščita Aqua Stop je varnostna naprava za zapiranje dotoka vode, ki preprečuje škodo, ki bi lahko nastala zaradi puščanja dotočne cevi za vodo, npr. kot posledica običajnega staranja cevi. Cev je izdelana tako, da v primeru poškodbe oz. puščanja aktivira zaporni ventil, ki prepreči dotok vode v stroj. Na okvaro vas opozori rdeče obarvano okence. Z Easy click sistemom lahko spreminjate višino zgornje košare in s tem dodatno prilagodite prostor tudi s polno polnitvijo. Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek pranja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 23 ur. Raziskave na trgu so pokazale, da se uporabniki vedno večkrat odločajo za kratke programe pomivanja. Za vas smo dodali poseben Zoom program, ki vašo posodo opere in posuši v A razredu, kar v 39 minutah. Pomivalni stroj Candy ponuja možnost dodajanja umazane posode celo 30 min po tem, ko se je cikel pomivanja že začel, na način, ki je varen za vas in vaš pomivalni stroj. LED lučka opozarja, do kdaj še lahko dodate posodo, da bo le-ta do konca cikla učinkovito oprana.
CANDY vgradni pomivalni stroj CDIMN2D622PB
CANDY vgradni pomivalni stroj CDIMN2D622PB
489,00 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka