EPSON brizgalni tiskalnik ECOTANK ITS M1120 (C11CG96403)

EPSON brizgalni tiskalnik ECOTANK ITS M1120 (C11CG96403)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tiskalnik z nizkimi skupnimi stroški lastništva Izkoristite prednosti nizkostroškovnega poslovnega tiskanja, zanesljivosti, povezljivosti Wi-Fi in minimalne potrebe po po... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
190,21 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Senetic ponudbi
Ponudba trgovine Senetic za izdelek EPSON brizgalni tiskalnik ECOTANK ITS M1120 (C11CG96403). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Ločljivost tiskanja (v dpi)
Povezave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C46047
Prijavi napako
Tiskalnik z nizkimi skupnimi stroški lastništva Izkoristite prednosti nizkostroškovnega poslovnega tiskanja, zanesljivosti, povezljivosti Wi-Fi in minimalne potrebe po posredovanju uporabnika, ki jih nudi ta tiskalnik s sistemom posod s črnilom.

Enobarvni tiskalnik EcoTank za podjetja z možnostjo brezžičnega povezovanja v uporabniku prijazni, elegantni in kompaktni obliki omogoča izjemno nizke skupne stroške lastništva. Natisnite do neverjetnih 5000 strani s priloženim črnilom v stekleničkah, ki omogočajo preprosto vnovično polnjenje brez packanja.

Povezljivost Wi-Fi, USB in hitro tiskanje prve strani pomagajo obdržati visoko storilnost. Prihranite denar. Visok izkoristek črnila in nizka poraba energije brizgalnega tiskanja zagotavljata nizke skupne stroške lastništva ter konkurenčne stroške na stran.Poleg tega visok izkoristek črnila pomaga doseči večjo storilnost.

Ta zanesljiv tiskalnik brez kartuš ima izboljšan sistem polnjenja s črnilom in stekleničke s črnilom, ki so preproste za uporabo, kar zmanjša potrebo po posredovanju. Ker je sistem posod s črnilom z jasnim prikazom ravni črnila nameščen na sprednji strani tiskalnika, je nova oblika kompaktna ter omogoča preprost dostop za vnovično polnjenje.Hitro tiskanje prve strani po mirovanju in hitrost tiskanja 15 str./min pomenita, da na opravila ne boste čakali dolgo.Tehnologija brizgalnega tiskanja pomaga ohranjati nizko porabo energije, saj za razliko od laserskega tiskalnika ne potrebuje toplote, kar seveda pomeni, da so s tem nižji tudi vaši računi za električno energijo. Funkcije za poslovno okolje Povezljivost Wi-Fi, USB in kompaktno ohišje pomenijo, da ga je preprosto postaviti na namizje ter povezati z osebnim ali prenosnim računalnikom uporabnika.
EPSON brizgalni tiskalnik ECOTANK ITS M1120 (C11CG96403)
EPSON brizgalni tiskalnik ECOTANK ITS M1120 (C11CG96403)
179,86 €
v Senetic

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka