Natural Paradise praskalnik Dahlia, krem

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Stenski mačji praskalnik, iz brezovega lesa, elemente je mogoče različno namestiti na panele, viseča mreža & razgledna postelja, dolgo sisal-deblo, Oeko-Tex®-blaz... Preberi cel opis
98,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Natural Paradise praskalnik Dahlia, krem. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Višina (cm)
110
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00EEBF8C
Prijavi napako
Stenski mačji praskalnik, iz brezovega lesa, elemente je mogoče različno namestiti na panele, viseča mreža & razgledna postelja, dolgo sisal-deblo, Oeko-Tex®-blazina, prostorsko varčen, višina: 110 cm[NATURAL PARADISE. DESIGNED FOR NATURAL INSTINCTS.] Naravni raj je najboljši dokaz spoštovanja tvojega lastnika do tega, kaj in kdo si: veliko več kot hišni ljubljenček. Si ljubljeni družinski član in si zaslužiš udobno in ugledno okolje, v katerem se počutiš kot doma. To je tisto, na čemer delamo s strastjo radi poskrbimo, da dom tvojega lastnika postane tvoj naravni življenjski prostor. Tako lahko vedno ostaneš zvest samemu sebi in slediš svojim naravnim instinktom

NATURAL PARADISE. DESIGNED FOR NATURAL INSTINCTS.
Kaj je trpežno, udobno in visi na steni? Videti je kot tvoje novo najljubše ležišče! Težko je verjeti, ampak pravzaprav gre za praskalnik, četudi ne stoji na tleh. Skoči gor in si ga pobliže oglej. Na voljo sta kar dve udobni ležišči: viseča mreža za sprostitev in čudovita mehka postelja za počitek. Kaj še želiŽ Aha: priložnost za praskanje. Ne skrbi, mali tiger, tudi za to smo poskrbeli. Debelo sisal-deblo je kot nalašč za brušenje krempljev ter seveda za raztezanje in plezanje. Zdaj moraš le povedati svojim ljudem, kako pritrditi posamezne dele na stenske panele - prostora za ustvarjalnost je veliko!

Natural Paradise stenski praskalnik Dahlia v pregledu:Poljubno nastavljivo praskalno drevo za mačke
Velika prednost stenskega praskalnika: ne potrebuje prostora za postavitev, idealna rešitev za majhne ali ozke sobe
Natural Paradise praskalnik Dahlia, krem
Natural Paradise praskalnik Dahlia, krem
98,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka