GARMIN športna ura VENU, BLACK-SLATE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prisluhnite svojemu telesu in ga okrepite s pametno uro, ki spremlja vse ter vam pomaga doseči cilje za zdravje in telesno pripravljenost.

Ta pametna ura je z vsak...
Preberi cel opis
379,99 € -39 %
229,99 €
1-3 dni
-39 %379,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Polleo Sport ponudbi
Ponudba trgovine Polleo Sport za izdelek GARMIN športna ura VENU, BLACK-SLATE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
GPS sprejemnik
da
Izgled
Kompatibilna z
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00ED4B97
Prijavi napako
Prisluhnite svojemu telesu in ga okrepite s pametno uro, ki spremlja vse ter vam pomaga doseči cilje za zdravje in telesno pripravljenost.

Ta pametna ura je z vsako podrobnostjo – od zamenljivih paščkov do trpežnega stekla Corning Gorilla Glass 3 – ustvarjena za to, da jo lahko nosite ves dan. Nosite jo lahko tudi v vodi, saj je vodotesna do 5 ATM. Čudovit zaslon AMOLED, ki poživi uro, je jasno berljiv pri vsaki svetlobi.

Ni vam več treba iskati videoposnetkov ali trenerjev za prikaz vadbe. Ta ura vam nudi animirane kardio vadbe, vadbe za moč, jogo in pilates, ki jim lahko enostavno sledite kar prek zaslona. Izbirajte med predhodno naloženimi animiranimi vadbami ali prenesite dodatne vadbe iz spletne skupnosti Garmin Connect.

Z več kot 20 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi, vam lahko ta ura pomaga spremljati vse načine, na katere se gibate. Poleg tega lahko v programu Garmin Connect ustvarite tudi vadbe po meri.

V tej čudoviti uri so na voljo številne nove premišljene dihalne tehnike. Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.
GARMIN športna ura VENU, BLACK-SLATE
GARMIN športna ura VENU, BLACK-SLATE
229,99 €
v Polleo Sport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka