BOSCH prostostoječi pomivalni stroj SMS25AW07E

BOSCH prostostoječi pomivalni stroj SMS25AW07E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta inovativna tehnologija izpiranja maksimalno poveča učinkovitost in zagotovi okolju prijazno izpiranje, ki zagotovi odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na voljo

Cena je bila osvežena danes ob 02:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Oprema center d.o.o. ponudbi
Ponudba trgovine Oprema center d.o.o. za izdelek BOSCH prostostoječi pomivalni stroj SMS25AW07E. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Novi energijski razred (2021)
F
Širina pomivalnega stroja (v cm)
60 cm
Zaščita pred izlivom
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00EBFF9A
Prijavi napako
Ta inovativna tehnologija izpiranja maksimalno poveča učinkovitost in zagotovi okolju prijazno izpiranje, ki zagotovi odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne porazdelitve vode, optimizirane filtrirne tehnologije, hitrejšega segrevanja in bolj učinkovitega črpanja, ki omogoča povečano kroženje vode, se prihrani vodo in energijo.

AquaSensor: zaznavanje madežev za bleščeče čisto posodo. S pomočjo svetlobnih žarkov, ki uravnavajo izpiranje, AquaSensor uravnava uporabo vode glede na vrsto in stopnjo umazanosti. Aparat oceni ostanke hrane, maščob ali pomivalnega sredstva med izpiranjem in določi, ali je treba postopek izpiranja še nadaljevati.

Napake v delovanju aparatov se najpogosteje pojavijo ob najbolj nepravem času, da bi jih odpravili pa potrebujete denar in dragocen čas. Naši pomivalni stroji s sistemom AquaStop so opremljeni s posebno dvostensko dovodno cevjo, varnostnim ventilom in talnim rezervoarjem s plavajočim stikalom, kar zagotavlja 100-% zaščito pred škodo zaradi vode. Poleg tega Bosch nudi doživljenjsko garancijo za delovanje vašega aparata. Naj vas dan za dnem spremljajo zanesljivi rezultati.

S funkcijo zakasnitve vklopa programa lahko za vsak program izberete želeno uro za zagon. To vam omogoča priročno upravljanje z aparatom, kadar koli tekom dneva, v službenem času ali ponoči. Ob pričetku programa, se na zaslonu prikaže točen preostali čas do zaključka programa.

DosageAssist zagotavlja optimalne rezultate čiščenja in tišji postopek pranja. Pralno sredstvo pade iz predala za pralno sredstvo v poseben pladenj na zgornji košari, kjer se popolnoma raztopi.

Zaščita kozarcev za nežno nego kozarcev in občutljivega porcelana. Ker mehka voda povzroča korozijo na steklu, Boschevi pomivalni stroji s tehnologijo za zaščito kozarcev uravnavajo stopnjo trdote vode. S tem smo optimizirali zaščito dragocenih kozarcev in občutljivega porcelana, ki zahteva posebno nego.

Senzor napolnjenosti: S pomočjo senzorja napolnjenosti lahko prihranite energijo, če pomivate manj posode. Samodejno prihrani vodo in energijo, kadar pomivate manj posode. Vrtljivo tipalo hitrosti zazna težo posode in prilagodi količino vode. Ker je pri večji količini posode za namakanje potrebne več vode, njena raven upade. V tem primeru aparat doda več vode.

Z opcijo VarioSpeed lahko čas pomivanja prepolovite. Vse to z najboljšimi rezultati pomivanja in sušenja – kot ponavadi.

Po višini nastavljiva zgornja košara ponuja dodaten prostor, zlasti za visoko posodo.
BOSCH prostostoječi pomivalni stroj SMS25AW07E
BOSCH prostostoječi pomivalni stroj SMS25AW07E
412,72 €
v Oprema center d.o.o.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka