PHILIPS nastavek za zobno ščetko Sonicare!

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ali tudi vi obožujete svojo nobel garnituro za nego zob Philips Sonicare? Ta izjemna sonična tehnologija vrhunsko očiti vaše zobe in ustno votlino, zmanjša ... Preberi cel opis
40,00 € -65 %
13,99 €
2-4 dni
-65 %40,00 €
z dostavo 16,98 €
Cena z dostavo
16,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:58.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Vsak nakup na spletni strani outletstore.si nagradimo in vam priložimo še prikupno darilo ( Wallet Ninja - žepni delovni pripomoček ) v vrednosti 12.90 € !

Več o Outletstore.si ponudbi
Ponudba trgovine Outletstore.si za izdelek PHILIPS nastavek za zobno ščetko Sonicare!. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E9CFAB
Prijavi napako
Ali tudi vi obožujete svojo nobel garnituro za nego zob Philips Sonicare? Ta izjemna sonična tehnologija vrhunsko očiti vaše zobe in ustno votlino, zmanjša nalaganje zobnega kamna in preprečuje kopičenje zobnih oblog. So pa nastavki s ščetko precej dražji od zobnih ščetk in pogosto se tudi hitreje obrabijo. Nikar ne naročajte dragih nastavkov, sedaj jih lahko dobite po noro ugodni ceni! 

V tej ponudbi smo za vas izbrali kar 8 kompatibilnih nastavkov, ki vam dajejo vse prednosti sonične tehnologije. Ščetke lahko uporablja cela družina, vsaka ščetka pa je 100% varna za zobe in dlesni. 

Zanesljiva in trpežna 

Kot vse originalne glave ščetke Philips Sonicare je tudi ta kompatibilna glava ščetke temeljito preizkušena ter zagotavlja izjemno zmogljivost in trpežnost.
PHILIPS nastavek za zobno ščetko Sonicare!
PHILIPS nastavek za zobno ščetko Sonicare!
13,99 €
v Outletstore.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka