77% popust na visokokakovostno kompresijsko opornico!

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Te bolečine v kolenu ovirajo pri opravljanju svojih najljubših športnih aktivnosti? S kompresijsko opornico Bandage boš zaščitil koleno in preprečil nadaljnje bolečine. O... Preberi cel opis
59,90 € -72 %
16,99 €
2-4 dni
-72 %59,90 €
z dostavo 19,98 €
Cena z dostavo
19,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 02:54.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Vsak nakup na spletni strani outletstore.si nagradimo in vam priložimo še prikupno darilo ( Wallet Ninja - žepni delovni pripomoček ) v vrednosti 12.90 € !

Več o Outletstore.si ponudbi
Ponudba trgovine Outletstore.si za izdelek 77% popust na visokokakovostno kompresijsko opornico!. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E9CF9D
Prijavi napako
Te bolečine v kolenu ovirajo pri opravljanju svojih najljubših športnih aktivnosti? S kompresijsko opornico Bandage boš zaščitil koleno in preprečil nadaljnje bolečine. Opornica sproži masažni učinek in tako zmanjšuje bolečine kolenskih vezi, tkiv in mišic. Vsebuje tudi trak za dodatno stabilizacijo in tako nudi popolno podporo vaših kolen! KOMPRESIJSKA OPORNICAKompresijska zasnova opornice sproži masažni učinek, kar vodi do stimulacije krvnega obtoka in s tem k zmanjševanju bolečin kolenskih vezi, tkiv, mišic ter pogačice. Opornica vsebuje trak za dodatno stabilizacijo kolena pri obremenitvah in tako nudi popolno podporo kolena. Priporočena preventivna uporaba pri športnikih ali pri ljudeh z bolečinami v kolenu. LASTNOSTIMaterial: najlon, spandex, latexKompresijska opornica za kolenoPospešuje cirkulacijo krvi in dovod kisika v kriZmanjšuje bolečine in utrujenost v predelu kolenaEnostavna namestitevUdobna in raztegljivaPopolna prilagoditev s pomočjo trakuEnostavno vzdrževanje v pralnem strojuVelikost: univerzalnaBarva: črno-zelena


77% popust na visokokakovostno kompresijsko opornico!
77% popust na visokokakovostno kompresijsko opornico!
16,99 €
v Outletstore.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka