PHILIPS moški brivnik S3134/51

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Philipsov brivnik Shaver Series 3000 vam omogoča priročno in udobno britje. Vrtljive in prilagodljive glave 5D Pivot & Flex, sistem rezil PowerCut in funkcija za mokr... Preberi cel opis
Cena z dostavo
75,49 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o evj-center.si ponudbi
Ponudba trgovine evj-center.si za izdelek PHILIPS moški brivnik S3134/51. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Gibljive brivne glave Ta podatek pove ali so brivne glave na napravi gibljive ali ne. Gibljive brivne glave se lepše prilagajajo obliki obraza, in tako poskrbijo za boljše in temeljitejše britje.
da
Kabel
ne
Št. brivnih glav
3
Vodotesen Ta podatek pove ali je naprava vodotesna ali ne. Vodotesne naprave lahko uporabljate npr. kar pod tušem, in tako še dodatno prihranite kakšno minutko ali dve.
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E92D4F
Prijavi napako
Philipsov brivnik Shaver Series 3000 vam omogoča priročno in udobno britje. Vrtljive in prilagodljive glave 5D Pivot & Flex, sistem rezil PowerCut in funkcija za mokro ali suho britje omogočajo čiste in udobne rezultate. Uživajte v gladkem britju, ki sledi linijam obraza s 5-smernimi vrtljivimi, prilagodljivimi in lebdečimi premiki. Glava doseže vaš obraz pod popolnim kotom ter se prilagodi linijam obraza in vratu za gladek stik s kožo. Odločite se za priročno suho britje ali osvežilno mokro britje z gelom ali peno tudi pod prho. Izpopolnite svoj videz s vgrajenim prirezovalnikom. Kot nalašč je za vzdrževanje oblike brkov in prirezovanje zalizcev. Brijte se do 60 minut po 1 uri polnjenja. Brivnik deluje samo takrat, ko se ne polni. Se vam mudi? Vklopite brivnik za 5 minut in pripravljen bo za eno celostno britje.
PHILIPS moški brivnik S3134/51
PHILIPS moški brivnik S3134/51
69,99 €
v evj-center.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka