CORSAIR gamimg slušalke VOID RGB ELITE, bele-črne

CORSAIR gamimg slušalke VOID RGB ELITE, bele-črne

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Potopite se v akcijo s CORSAIR VOID RGB ELITE Wireless GAMING slušalkami, s prilagojenimi 50 mm neodimskimi zvočnimi gonilniki, ki zagotavljajo prostorski zvok 7.1... Preberi cel opis
119,89 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
123,88 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o gamers.si ponudbi
Ponudba trgovine gamers.si za izdelek CORSAIR gamimg slušalke VOID RGB ELITE, bele-črne. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kontrola glasnosti Ta podatek Vam pove ali ima naprava vgrajeno kontrolo glasnosti ali ne.
da
Povezava
USB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E8A129
Prijavi napako
Potopite se v akcijo s CORSAIR VOID RGB ELITE Wireless GAMING slušalkami, s prilagojenimi 50 mm neodimskimi zvočnimi gonilniki, ki zagotavljajo prostorski zvok 7.1 na osebnem računalniku. Mrežasta tkanina iz mikrovlaken in ušesne blazinice iz spominske pene zagotavljajo trajno udobje. Povežite se z računalnikom z brezžično povezavo 2,4 GHz, vsesmerni mikrofon pa zagotavlja, da vas slišijo z izjemno jasnostjo glasu.

Po meri uglašeni 50 mm neodimijski zvočni gonilniki
Brezžična povezava 2,4 GHz z nizko zamudo

1. Osupljiv zvok: Poslušajte vse, od najlažjega koraka do najbolj grmeče eksplozije, zahvaljujoč vrhunskim, po meri uglašenim 50 mm neodimskim zvočnim gonilnikom visoke gostote z razširjenim frekvenčnim razponom od 20 Hz do 30.000 Hz.

2. Trajno udobje: zračna mrežasta tkanina iz mikrovlaken in ušesne blazinice iz plišaste spominske pene poskrbijo, da je udobno tudi med dolgimi igrami.

3. Brezžična povezava 2,4 GHz z nizko zamudo: brezžično se povežite z računalnikom ali PS4* s priloženim USB adapterjem.

4. Optimiziran vsesmerni mikrofon: prevzame vaš glas z izjemno jasnostjo, s funkcijo za izklop zvoka in vgrajenim LED indikatorjem za izklop zvoka.

5. Vzdržljiva konstrukcija z aluminijastimi jarmi: izdelana tako, da zdrži skozi leta igranja iger.

6. Immersive 7.1 Surround Sound: ustvarite večkanalno zvočno izkušnjo v računalniku, ki vas postavi na sredino vaše igre.

7. Brezžična svoboda: do 40 čevljev brezžičnega dosega in do 16 ur delovanja baterije. Nikoli ne prekinjajte igranja iger z možnostjo vklopa in polnjenja med igranjem.

8. Kontrolniki za glasnost in izklop zvoka na ušesih: prilagodite sproti, ne da bi vas odvrnili od igre.

9. Dinamična RGB osvetlitev: prilagodite svoj videz z RGB osvetlitvijo na vsaki ušesni skodelici, ki omogoča skoraj neomejeno paleto barv in učinkov.

10. Inteligentni nadzor, neomejene možnosti: programska oprema CORSAIR iCUE omogoča nastavitve izenačevalnika zvoka po meri, impresiven prostorski zvok 7.1, nadzor stranskih tonov in sinhronizacijo osvetlitve RGB z združljivimi zunanjimi napravami, hladilniki, ventilatorji in drugo CORSAIR.

11. Discord-Certified: Za kristalno čisto komunikacijo in izjemen zvok.

* 7.1 prostorski zvok je na voljo samo v računalniku.
CORSAIR gamimg slušalke VOID RGB ELITE, bele-črne
CORSAIR gamimg slušalke VOID RGB ELITE, bele-črne
119,89 €
v gamers.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka