Ceresit Stop vlagi AERO 360 ° za kopalnico. 450 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Pri vseh higienskih rutinah. kot so tuširanje. kopanje in umivanje je prisotna voda - ki izhlapeva v zrak in povečuje stopnjo vlage v kopalnicah. Še posebno kopanje in... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek Ceresit Stop vlagi AERO 360 ° za kopalnico. 450 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Primerno za velikost prostora (m2)
10
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E84116
Prijavi napako

Pri vseh higienskih rutinah. kot so tuširanje. kopanje in umivanje je prisotna voda - ki izhlapeva v zrak in povečuje stopnjo vlage v kopalnicah. Še posebno kopanje in tuširanje z veliko količino tople vode. ki povzroča paro in vodi do visokega porasta temperature ter vlage.Kopalnice so navadno manjše od ostalih prostorov in z omejenim prezračevanjem. zato je presežna vlaga ujetaVse to so vzroki. da je kopalnica najbolj vlažen prostor v domu.


Nov Aero 360° za kopalnice je učinkovita rešitev za prekomerno vlago v vaši kopalnici. Posebna oblika ustvarja celovito in učinkovito kroženje zraka.


Široke zračne odprtine dodatno izboljšujejo učinkovitost aparata. Rezultat: AERO 360° polnila imajo večjo izpostavljenost zraku. kar povzroča močno absorpcijo vlage. Prva kapljica je vidna že po 6 urah* Kompakten. diskreten dizajn se popolnoma prilagaja vaši kopalnici. Aero 360° za kopalnice sistem je kompatibilen z originalnimi AERO 360° polnili. ki so uporabne približno 2 meseca v kopalnici do 10 m2. Odvečna vlaga se pretvori v solno raztopino. ki se zbira na dnu aparata.
*Odvisno od stopnje vlage in temperature v kopalnici.


Varnostni list v skladu z Uredbo (ES) št. 1907/2006


Kako deluje?





1.Posebno oblikovan aparat AERO 360° za kopalnice omogoča visoko vpojnosti vlage s povečano izpostavljenostjo tablete zraku.


2.Visoko vpojno in valovito oblikovano polnilo Aero 360° z aktivnimi kristali. omogoča napredno absorpcijo vlage in učinkovito nevtralizira neprijetne vonjave.


3.Vlaga v zraku se pretvori v solno raztopino. ki se zbira na dnu aparata


Kako uporabljati aparat?





1. Za prvo uporabo: postavite zgornji del aparata na zbiralnik tako. da se pokrov prilega. Za vstavljanje polnila: Pritisnite simbol na vrhu aparata. da se odpre.


2. Odprite vrečko s tableto. Izogibajte se stiku s kožo.


3. Tableto vstavite na os z modro stranjo navzdol in zaprite aparat.


4. Ko zbrana solna raztopina doseže nivo indikatorja. pomeni da se je tableta popolnoma raztopila. Odstranite pokrov in izlijte solno razopino v straniščno školjko.


Posodo sperite s toplo vodo. Zamenjajte polnilo.






Ceresit Stop vlagi AERO 360 ° za kopalnico. 450 g
Ceresit Stop vlagi AERO 360 ° za kopalnico. 450 g
10,57 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka