LAMAX prenosni brezžični zvočnik Storm1

LAMAX prenosni brezžični zvočnik Storm1

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Bi radi imeli najglasnejšega zvočnika med svojimi prijatelji? Storm1 s svojimi 40 W moči oddaja grmenje, toda zahvaljujoč svojemu vodotesnemu podvozju se zabava ne... Preberi cel opis
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
82,80 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi

Proizvajalec
Moč zvočnika (W)
40
Povezljivost
Vodoodporen
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E7DFD3
Prijavi napako
Bi radi imeli najglasnejšega zvočnika med svojimi prijatelji? Storm1 s svojimi 40 W moči oddaja grmenje, toda zahvaljujoč svojemu vodotesnemu podvozju se zabava ne konča, ko grom postane resničen - gumirana površina lahko prenese vsako potovanje, na katero se odpravite, in najhujše rokovanje. Z visoko zmogljivo baterijo lahko predvaja do 15 ur, najnovejši Bluetooth 5.0 pa zagotavlja nemoten prenos na razdalji več kot 15 metrov. Uživali boste v potovanju!

Preprosto BOOOM v treh dimenzijah

Izberite način, ki ustreza vašemu razpoloženju - LAMAX Storm1 se vam prilagodi. Morate zapolniti celo sobo? Preizkusite način Hall. Na žaru s kupom prijateljev? Vklopite super nizke tone. Se želite sprostiti ob sončnem zahodu? Uravnotežen način zagotavlja vaše najljubše melodije brez popačenja. Karkoli se odločite, vam dva kakovostna 40 W gonilnika v vseh situacijah pokrijeta hrbet. S TWS lahko dodate še en zvočnik, da podvojite zvok.

Pripravljen za vaše življenje

LAMAX Storm1 je kos vsakemu potovanju in njegova značilna oblika bo zagotovo pritegnila pozornost. Kljub svoji obstojnosti jo lahko enostavno namestite v torbo in jo odnesete kamor koli greste. Ne boji se vode, snega ali prahu, zato je lahko vaš partner v gorah ali na čolnu na reki. Še več, brez vtičnice lahko tudi do 15 ur - na potovanjih dajte nekaj soka!

Naj bo pod nadzorom

Z najnovejšim Bluetoothom 5.0 lahko predvajate seznam predvajanja na zvočnik z razdalje več kot 15 metrov. Visoka bitna hitrost zagotavlja najboljšo kakovost, stabilnost in daljšo življenjsko dobo baterije. Vgrajeni čip NFC vam omogoča takojšnje seznanjanje s telefonom in zvočnikom. Poleg tega, če ne želite uporabljati Bluetootha, imate še vedno na izbiro 3,5-milimetrski priključek ali kartico microSD.

Velika moč 40 W

Zvočnik smo opremili z dvema zares glasnima gonilnikoma s skupno močjo 40 W. V tej kategoriji ne boste našli nič glasnejšega.

IP67 hidroizolacija

S certifikatom IP67 ste lahko prepričani, da lahko ta zvočnik prenese vse. Potopimo ga lahko do 30 minut do globine enega metra, ga vržemo v sneg ali pustimo v prašnem okolju. Gumirana konstrukcija lahko prenese skoraj vse.

Pravi brezžični stereo

S funkcijo TWS lahko povežete dodaten LAMAX Storm1, da izboljšate zmogljivost s stereo nastavitvijo. Glasnost je uravnotežena in hkrati lahko nadzorujete oba zvočnika.

Najnovejši Bluetooth 5.0

Najnovejša različica Bluetootha lahko dvakrat pošlje podatke do 20 metrov in posname skladbo na zvočnik v najvišji kakovosti. Hkrati je še bolj varčen, kar je enostavno na bateriji telefona.

Več možnosti povezljivosti

Karkoli ste že vključili na seznam predvajanja, ga bo predvajal LAMAX Storm1. Poleg Bluetootha 5.0 imate na voljo režo za kartico microSD ali klasični 3,5 mm priključek.

15 ur glasbe

Z veliko baterijo 6600 mAh lahko poslušate do 15 ur brez prekinitve, kar je idealno za potovanja, kjer ni vtičnice. Polnjenje traja manj kot 3 ure.

Hall in super bas način

Izbirate lahko med tremi načini, odvisno od vaše situacije. Način dvorane je kot nalašč za zapolnitev celotnega prostora, super nizki toni povečajo spodnji del in uravnotežen način omogoča glasbi, da izstopa brez popačenja.

Praktični USB-C in NFC

Z dvostranskim USB-C ga boste vedno prvič priklopili in NFC pospeši seznanjanje. Samo približajte telefon zvočniku in to je to.
LAMAX prenosni brezžični zvočnik Storm1
LAMAX prenosni brezžični zvočnik Storm1
69,90 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka