MIDEA razvlažilnik zraka MDDG-20DEN7-QA3

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Razvlažilnik zraka Midea MDDG-20DEN7-QA3 omogoča razvlaževanje (sušenje) do 20 litrov vode na dan. S pomočjo posameznih tipk in digitalnega prikaza % tre... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena 6. 03. 2023 ob 02:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o KNK ponudbi
Ponudba trgovine KNK za izdelek MIDEA razvlažilnik zraka MDDG-20DEN7-QA3. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (W)
365
Primerno za velikost prostora (m2)
50
Prostornina rezervoarja za vodo (l)
3
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E4C856
Prijavi napako
Razvlažilnik zraka Midea MDDG-20DEN7-QA3 omogoča razvlaževanje (sušenje) do 20 litrov vode na dan. S pomočjo posameznih tipk in digitalnega prikaza % trenutne vlažnosti na nadzorni plošči omogoča enostavno uporabo in večstopenjsko nastavitev želene vlažnosti v prostoru. Hkrati ponuja tudi elegantno obliko in zelo lahko prenosljivost med posameznimi prostori.

Prenosljivost omogočajo zelo priročen ročaj na vrhu in koleščki na dnu naprave. Primeren je za površine do približno 50 m², lahko pa tudi več. S pomočjo posebnega indikatorja je prikazan nivo vode v rezervoarju, ko je le-ta poln se naprava samodejno zaustavi. Rezervoar se sprazni z enostavno odstranitvijo in odlitjem vode. Je izvrstna kombinacija moderne tehnologije in ekologije, saj deluje z ekološko prijaznim sredstvom R290. Največkrat se ga uporablja v starejših hišah, sušilnicah, kleteh, arhivih, skladiščih in podobno.

Dodatna prednost razvlažilnika je tudi časovnik za samodejni vklop ter izklop.

Omogoča različne načine delovanja: nastavljiva želena stopnja vlažnosti, stalno razvlaževanje, pametno razvlaževanje, sušenje perila.

Midea MDDG-20DEN7-QA3 je naslednik prejšnjega zelo uspešnega modela MDDG-20DEN3-QA3.
MIDEA razvlažilnik zraka MDDG-20DEN7-QA3
MIDEA razvlažilnik zraka MDDG-20DEN7-QA3
194,99 €
v KNK

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka