KLARSTEIN klimatska naprava Whirlwind, 3v1

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sveža morski zrak. Klarstein Whirlwind 3-v-1 klimatska naprava poskrbi za čisti, ohlajen zrak med vročimi poletnimi dnevi. Z ventilatorjem, zračnim hladilnikom in vlažilc... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Klarstein ponudbi
Ponudba trgovine Klarstein za izdelek KLARSTEIN klimatska naprava Whirlwind, 3v1. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E2BD9E
Prijavi napako
Sveža morski zrak. Klarstein Whirlwind 3-v-1 klimatska naprava poskrbi za čisti, ohlajen zrak med vročimi poletnimi dnevi. Z ventilatorjem, zračnim hladilnikom in vlažilcem zraka iz pregretih pisarn in bivalnih prostorov postanejo prijetne oaze.

"Ohraniti hladno glavo - ohladitev z vklopom tipke."

S pomočjo upravljalne plošče s podporo LED zaslona vključno s šestimi tipkami lahko kombinacijo hlajenja nastavljate poljubno. Upravljanje je logično in hitro zahvaljujoč razumljivemu prikazu simbolov. Tri zmogljivostne stopnje in možnost alternativnega vklopa avtomatične 360°rotacije ploščic omogočajo natančno prilagoditev aktualnim vremenskim pogojem in velikosti prostora. Whirlwind dodatno razpolaga s tremi obratovalnimi režimi, kot npr. naravni režim, pri katerem hitrost kroženja zraka pada in se dviguje podobno kot pri naravnem vetru. To pomeni vedno svež zrak za sveže ideje.

"Čista rešitev - končno lahko zadihate."

Za izboljšanje učinkovitosti osvežitve razpolaga ta naprava z vlažilcem zraka. V 5,5 litrskem zalogovniku je izsesan zrak ohlajen izparjevanjem in dodatno navlažen. Poleg tega odstranjuje vgrajen filter prah in delce umazanij, tako da lahko udobno dihate tudi v največjih poletnih vročinah. Praktična funkcija timerja omogoča uporabo, ki varčuje vašo denarnico.

"Svežina vsepovsod v prostoru."

Zahvaljujoč trem talnim koleščkom se lahko zračni hladilnik transportira, s tem je omogočena variabilna prostorska uporaba. Whirlwind vas prepriča s svojo zmogljivostjo , tudi optično postane doprinos vsakega prostora. Dizajn konstrukcije ohranja elegantno očarljivost in spretno zaokroža klasično kot tudi sodobno bivalno in delovno opremo.

Upoštevajte dejstvo, da ne gre za klasično klimatsko napravo , ampak zračni hladilnik. Do hlajenja pretakanega zraka prihaja  izparjevanjem vode /ledu iz zalogovnika za vodo prostornine 5,5 litra.
KLARSTEIN klimatska naprava Whirlwind, 3v1
KLARSTEIN klimatska naprava Whirlwind, 3v1
192,90 €
v Klarstein

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka