CENTROMETAL kotel BioTec-C 25

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
CENTROMETAL kotel BioTec-C 25 - brez lambda sonde.

Jekleni toplovodni kotli BioTec-C z nazivno toplotno močjo od 25 do 45 kW so namenjeni za kurjenje na drva. ...
Preberi cel opis
3.464,80 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 16:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek CENTROMETAL kotel BioTec-C 25. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vključen bojler
ne
Vrsta kotla (kurjenje na:)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00D68A2F
Prijavi napako
CENTROMETAL kotel BioTec-C 25 - brez lambda sonde.

Jekleni toplovodni kotli BioTec-C z nazivno toplotno močjo od 25 do 45 kW so namenjeni za kurjenje na drva. Namenjeni so ogrevanju najmanjših do srednje velikih objektov. Prostorno kurišče omogoča kurjenje goriva v dolžino do 550 mm. Eno polnjenje traja najmanj 4 ure, pri nazivni toplotni moči z možnostjo podaljšanja na cel dan, če se zmanjša potreba po ogrevanju.

Kotel lahko vzdržuje žerjavico do 8 ur, zato ni potrebno, da se postopek kurjenja v tem obdobju izvede, če želite nadaljevati z ogrevanjem. Delovanje kotla se nadzoruje s tovarniško nameščenim krmiljenjem s pomočjo senzorja kotla in senzorja temperature dimnih plinov ter s spreminjanjem hitrosti tlačnega ventilatorja na izstopu dimnih plinov. Kotel je nameščen za posredno vgradnjo centralnega ogrevanja s tristranskim termostatskim ventilom ali tristranskim mešalnim ventilom z elektromotornim pogonom in rezervoarjem CAS.

Kotel je preizkušen in certificiran v skladu z EN 303-5: 2012 in izpolnjuje razred 5. Izdelan je v skladu z ISO 9001 in ISO 14001 in izpolnjuje zahteve za okoljsko zasnovo (Uredba Komisije (EU) 2015/1189).
CENTROMETAL kotel BioTec-C 25
CENTROMETAL kotel BioTec-C 25
3.464,80 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka