vidaXL Omara za pralni stroj črna 64×25,5×190 cm iverna plošča

vidaXL Omara za pralni stroj črna 64×25,5×190 cm iverna plošča

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S to omaro za pralni stroj lahko ustvarite in optimalno uporabite dodaten prostor za shranjevanje v kopalnici. Čiste linije in eleganten dizajn zagotavljajo, da se bo pop... Preberi cel opis
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 02:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Vse ponudbe
Cena z dostavo
97,00 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
25.5
Širina (cm)
64
Višina (cm)
190
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020F0E3A
Prijavi napako
S to omaro za pralni stroj lahko ustvarite in optimalno uporabite dodaten prostor za shranjevanje v kopalnici. Čiste linije in eleganten dizajn zagotavljajo, da se bo popolnoma podala v vašo kopalnico. Ta kopalniška omarica je izdelana iz iverne plošče ter je močna in trpežna. 2 odprta predelka in 2 vrata ponujajo veliko prostora za organizirano [...] S to omaro za pralni stroj lahko ustvarite in optimalno uporabite dodaten prostor za shranjevanje v kopalnici. Čiste linije in eleganten dizajn zagotavljajo, da se bo popolnoma podala v vašo kopalnico. Ta kopalniška omarica je izdelana iz iverne plošče ter je močna in trpežna. 2 odprta predelka in 2 vrata ponujajo veliko prostora za organizirano shranjevanje pripomočkov za pranje perila in čiščenje, toaletne pripomočke in druge stvari, ki jih potrebujete pri roki. Ta omara za pralni stroj je preprosta za sestavo s priloženimi materiali za montažo. Barva: ČrnaMaterial: Iverna ploščaDimenzije: 64 x 25,5 x 190 cm (Š x G x V)Višina prostora za pralni stroj: 88,5 cmZ 2 prostoroma z vrati in 2 odprtima predelkomaPriloženi materiali za namestitevProsimo, upoštevajte: Vijaki in vtiči za notranjost stene niso priloženi. Poiščite vijake in vtiče, ki so primerni za vaše stene. Če niste prepričani, za pomoč prosite profesionalca. Preberite in natančno sledite vsem korakom v navodilih.
vidaXL Omara za pralni stroj črna 64×25,5×190 cm iverna plošča
vidaXL Omara za pralni stroj črna 64×25,5×190 cm iverna plošča
77,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka