Waldbeck električni motor za čoln Barracuda 86

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pojdite na jezero! Z električnim motorjem za čoln Waldbeck Barracuda 86 bodo majhni čolni ali napihljivimi čolni v trenutku dobili zmogljiv motorni pogon za mirno pl... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek Waldbeck električni motor za čoln Barracuda 86. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00D14D34
Prijavi napako
Pojdite na jezero! Z električnim motorjem za čoln Waldbeck Barracuda 86 bodo majhni čolni ali napihljivimi čolni v trenutku dobili zmogljiv motorni pogon za mirno plutje po vodi in ribolov.

Dajte svojemu čolnu potreben zagon z električnim motorjem za čoln Waldbeck Barracuda 50. 24-V-motor zagotavlja do 86 lbs / 382,7 newtonov s tehnologijo TrippleBlade Accelerator in vas hitro pripelje do zapuščenih otokov in plodnih ribolovnih mest. Hkrati vam ponuja skupno 7 prestav, 5 naprej in 2 nazaj.

Za enostavno namestitev motorja na čoln ima motor 90-stopenjske ročice, ki rotor ohranjajo v vodi tudi, ko je zadaj zložen. Nosilec se lahko namesti na stranske stene s širino od 2 do 8,5 cm in se lahko montira na razdalji 5 do 70 cm od rotorja. Kot napajalnik lahko uporabite katerokoli 24-voltno vodoodporno baterijo (ni priložena k izdelku), ki je povezana z 8 mm vtičem. To ni samo vir energije, temveč tudi pogon, ki varuje okolje pred bencinskim motorjem, ki je že prepovedan na mnogih vodnih površinah. 10-stopinjski indikator napolnjenosti baterije vedno označuje preostalo moč. Zaradi nizke ravni hrupa električnega motorja je idealen za strastne ornitologe, ki ne želijo prestrašiti ptic.

S polno paro naprej: z električnim motorjem za čoln WaldbeckBarracuda 86 se udobno odpravite na plovbo po jezeru.

Prosimo, upoštevajte, da je potrebna 24V baterija, ki jo morate kupiti posebej (ni na voljo pri nas). Če je mogoče, priporočamo nakup AGM, gel ali morsko baterijo z močjo nad  100  Ah.

Vsebina pošiljke:
1 x motor za čoln
1 x propeler
1 x montažni material
navodila za uporabo v nemščini in angleščini
Waldbeck električni motor za čoln Barracuda 86
Waldbeck električni motor za čoln Barracuda 86
324,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka