NINTENDO igralna konzola Switch Lite, turkizna

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nintendo Switch Lite je najnovejši dodatek družini Nintendo Switch. Je majhen, lahek in podpira vse igre, ki jih je mogoče igrati na Nintendo Switch v ročnem načinu. Kot ... Preberi cel opis
243,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek NINTENDO igralna konzola Switch Lite, turkizna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Tip konzole
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00D11D6A
Prijavi napako
Nintendo Switch Lite je najnovejši dodatek družini Nintendo Switch. Je majhen, lahek in podpira vse igre, ki jih je mogoče igrati na Nintendo Switch v ročnem načinu. Kot nalašč za vse igralce iger, ki veliko potujejo, vendar ne želijo opustiti svoje Nintendo igre.

Integriran nadzor s številnimi gumbi in funkcijami: Na primer, posnetke zaslona in videoposnetke lahko posnamete med igranjem, jih urejate in objavljate na družbenih omrežjih. Preprosto se obrnite na svoje prijatelje in se dogovorite za skupno igro. Oglejte si najnovejše novice Nintendo ter prenesite igre in vsebino.

V lokalnem načinu za več igralcev je mogoče povezati do 8 konzol (Switch ali Switch Lite). S svojim računom Nintendo Switch Online se lahko igrate s prijatelji po vsem svetu.

Opomba: Nintendo Switch Lite je primeren samo za ročni način in ga ni mogoče povezati s televizorji in zasloni! Posebne funkcije HD vibracij in infrardeče kamere za gibanje se lahko uporabljajo samo z ločenimi krmilniki Nintendo Switch Joy-Con, ki so na voljo.
NINTENDO igralna konzola Switch Lite, turkizna
NINTENDO igralna konzola Switch Lite, turkizna
243,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka