MAXCOM mobilni telefon Comfort MM462, Black

MAXCOM mobilni telefon Comfort MM462, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izjemen telefon za starejše uporabnike oz. tiste, ki želite enostaven telefon z veliko in pregledno tipkovnico, ter velikim izpisom na zaslonu. Meniji so v slovenskem jez... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek MAXCOM mobilni telefon Comfort MM462, Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Oblika mobilnega telefona
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F331FF
Prijavi napako
Izjemen telefon za starejše uporabnike oz. tiste, ki želite enostaven telefon z veliko in pregledno tipkovnico, ter velikim izpisom na zaslonu. Meniji so v slovenskem jeziku.
Enostavna uporaba
Maxcom MM462BB je narejen za uporabnike, katerim osnovni namen telefona je telefoniranje. Velika tipkovnice, zelo enostavni uporabniški vmesnik in pregleden izpis znakov na zaslonu zagotovo pripomorejo, da uporabnik samozavestno in brez strahu uporablja telefon.
Dodatna varnost
Za dodatno varnost uporabnikov skrbi tipka za klic v sili. V kompletu je priloženo namizno stojalo, ki se hkrati lahko uporablja kot polnilec. Vsakodnevno ročno priklapljanje polnilca v tem primeru ni potrebno - telefon zgolj naslonite na nosilec in že se polni.
Shranite več kot 500 kontaktov
Telefon Maxcom MM462BB ima vgrajen prostor za telefonski imenik s 300 številkami, ter dodatnimi (do) 250 številkami na kartici SIM. Torej v imenik zlahka shranite več kot 500 kontaktov. Med dodatki najdete FM radio, kalkulator, budilko, fotoaparat.
Tehnične podrobnosti:
Tip: Klasični
Zaslon: barvni 4,5 cm (1,8") (128×160)
SOS gumb
Imenik: do 300 vnosov
Bluetooth
VGA kamera
Spominska kartica: microSD
Baterija: 600 mAh
Barva: Črna
Dimenzije: 106×53×15 mm
Teža: 91 g
MAXCOM mobilni telefon Comfort MM462, Black
MAXCOM mobilni telefon Comfort MM462, Black
55,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka