PANASONIC moški urejevalnik brade ER-GY60-H503

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z aparatom i-SHAPER ER-GY60 se začenja novo obdobje prirezovanja brade in telesnih dlak. Edinstvena oblika rezil zagotavlja največjo natančnost pri oblikovanju brade. Zar... Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 09:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 13-17 dneh Dobavljivo v 10 - 14 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:46.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Dodatni nastavki v kompletu
da
Min. dožina las (v mm)
0.5 mm
Napajanje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00D0D50B
Prijavi napako
Z aparatom i-SHAPER ER-GY60 se začenja novo obdobje prirezovanja brade in telesnih dlak. Edinstvena oblika rezil zagotavlja največjo natančnost pri oblikovanju brade. Zaradi zaobljenih rezil je prirezovanje telesnih dlak nežno in preprosto. Opremljen je z nastavki za brado, telesne dlake in podrobno oblikovanje ter varovalnim nastavkom za kožo. Zasnova v obliki črke i – idealno za temeljito urejanje in lažje britje Ker smo se zgledovali po starih britvah, je uporaba tega inovativnega prirezovalnika i-oblike izjemno preprosta in omogoča temeljito urejanje. Rezilo lahko vidite, kar vam olajša natančno stiliranje in oblikovanje brade. Zasnova v obliki črke i omogoča premikanje in usmerjanje prirezovalnika s konicami prstov, da lažje dosežete težko dosegljiva območja, kot sta hrbet in zadnjica. Nastavek v obliki glavnika omogoča prirezovanje na enotno dolžino Nastavek v obliki glavnika omogoča prirezovanje brade na želeno dolžino. Z vrtljivim gumbom lahko nastavite dolžino od 0,5 do 10,0 mm v 20 korakih po 0,5 mm. * Dolžina brez nastavka: 0,1 mmNatančno oblikovanje z nastavkom za podrobno prirezovanje Prirezovalniku je priložen 10 mm širok nastavek za podrobno prirezovanje, ki omogoča izjemno natančno oblikovanje zaključkov za ustvarjanje edinstvenega sloga brade. To je še posebej pomembno pri oblikovanju bradice pod ustnico ali brkov, torej na območjih, kjer se lahko pri prirezovanju zlahka zmotite. Tehnologija rezila za zaščito kože Rezilo modela ER-GY60-S ima zaobljene robove in ozke vrzeli. Zaradi ozkih vrzeli so ščipanje in poškodbe kože minimalne. Ker so robovi zaobljeni in je stimulacija kože zelo majhna, lahko uživate v nežnem britju z minimalno razdraženostjo. Ultra tanko rezilo za natančno, a nežno britje Ultra tanko rezilo omogoča natančno britje celo do dolžine 0,1 mm. Za razliko od klasičnega brivnika z britvicami lahko telesne dlake neposredno in preprosto odstranite brez uporabe pene za britje. * Debelina fiksnega rezila je 0,1 mm. Mokro/suho britje zahvaljujoč vodotesni zasnovi Vodotesnost omogoča urejanje telesnih dlak tudi med prhanjem. Za večjo priročnost prirezovalnik omogoča tudi suho britje brez uporabe pene za britje. Po uporabi preprosto operite z vodo, kar olajša čiščenje. Vodotesnost pomeni, da lahko operete celo enoto tako, kot je. * Pred uporabo in po njej na prirezovalnik nanesite olje. ečsmerno britje za hitro in preprosto prirezovanje Za razliko od prejšnjih prirezovalnikov, ki so lahko rezali samo v eni smeri, lahko ta prirezovalnik reže v obe smeri. To omogoča hitrejše prirezovanje in spreminjanje smeri rezanja za prilagajanje območju in lažje urejanje. V eni uri napolnjene baterije zagotavljajo 50 minut uporabe. Med polnjenjem zasveti lučka, ki vas na to opozori.
PANASONIC moški urejevalnik brade ER-GY60-H503
PANASONIC moški urejevalnik brade ER-GY60-H503
79,00 €
v Telekom Slovenije

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka