VIDAXL napihljiva gimnastična podloga s tlačilko (300x100x10cm)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Iščete veliko in profesionalno podlogo za telovadbo ali igranje? Naša napihljiva gimnastična podloga bo pametna odločitev. Gimnastična podloga in zračna ste... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 14:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek VIDAXL napihljiva gimnastična podloga s tlačilko (300x100x10cm). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00D07347
Prijavi napako
Iščete veliko in profesionalno podlogo za telovadbo ali igranje? Naša napihljiva gimnastična podloga bo pametna odločitev. Gimnastična podloga in zračna steza v enem ima neprimerljivo moč in vzdržljivost, poleg tega jo lahko preprosto vzamete s seboj in postavite. Lahko se uporablja v parkih, šolah in športnih klubih. Napihljiva podloga je izdelana iz PVC-ja visoke gostote ter blaži udarce, je nedrseča in vodoodporna, zato je primerna za zaščito vsakega ljubitelja športa. Je vsestranska za uporabo, saj se lahko uporablja v notranjih prostorih za gimnastiko, kickboxing, jogo, wrestling itd. Podloga je primerna tudi za aktivnosti na prostem, kot so lebdenje na vodi v bazenu ali na morju, igranje iger na travi in tako naprej. Paket vsebuje tudi priloženo tlačilko za preprosto postavitev in praznjenje. Izdelki so zaradi lažjega shranjevanja in transporta pakirani v PVC vreči.
VIDAXL napihljiva gimnastična podloga s tlačilko (300x100x10cm)
VIDAXL napihljiva gimnastična podloga s tlačilko (300x100x10cm)
185,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka