ROWENTA robotski sesalnik Explorer S20 (RR6825WH)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Rowenta RR6825WH Explorer S20 je samostojni robotski sesalnik, ki obvladuje prah in umazanijo na trdih tleh. Odlikuje ga enostavno avtomatsko čiščenje, k... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Centralno skladišče: 10 Celovec: 10 Gradec: 2 Beljak: 1

Cena je bila osvežena danes ob 16:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi
Ponudba trgovine Electronic4You - Majdič za izdelek ROWENTA robotski sesalnik Explorer S20 (RR6825WH). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Čas delovanja (v min)
150
Vrsta robotskega sesalnika
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CFDF62
Prijavi napako
Rowenta RR6825WH Explorer S20 je samostojni robotski sesalnik, ki obvladuje prah in umazanijo na trdih tleh. Odlikuje ga enostavno avtomatsko čiščenje, kar postreže z izjemnimi rezultati. Kvalitetna tehnologija združuje uporabniku prijazen pripomoček, ki privede do popolnih rezultatov na različnih gladkih tleh.

Enostavna uporaba s pomočjo 3 nastavitev čiščenja: naključno cikcakanje za zapletena območja in Random room nastavitev, kjer robot cikcaka v kratkih časovnih intervalih, dodatno vključuje Edge nastavitev, ki očisti kote in robove sten ter letev.

Robotski sesalnik Rowenta RR6825WH Explorer S20 nudi gladko in varno čiščenje po zaslugi varne navigacije, ki jo vodijo senzorji, laserji in odbijač. Ta robotski sesalnik vsebuje sistem nastavitve s 7 programi na teden z ročno ali daljinsko uporabo, ter samodejno polnjenje baterije. 

Visok nivo čiščenja po zaslugi aktivne glavne krtače in dveh stranskih krtač. Narejen za učinkovito čiščenje kotov. Izjemne sesalne sposobnosti, ki poberejo ves prah. Kompaktnost in obstojnost na dosegu roke. Podaljšana življenjska doba baterije po zaslugi litijeve tehnologije, ki omogoča do 150 minut uporabe.
ROWENTA robotski sesalnik Explorer S20 (RR6825WH)
ROWENTA robotski sesalnik Explorer S20 (RR6825WH)
233,59 €
v Electronic4You - Majdič

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka