Vibrator Iroha Mini-roza

Vibrator Iroha Mini-roza

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Ekipa Tenge, ki je ustvarila tudi prvo znamko izdelkov za ženske Iroha, trg erotičnih izdelkov spet razveseljuje z novostjo, ki sliši na ime Iroha Mini, predstavlja pa... Preberi cel opis

Cena z dostavo
26,70 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Vibrator Iroha Mini-roza. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CF4A52
Prijavi napako

Ekipa Tenge, ki je ustvarila tudi prvo znamko izdelkov za ženske Iroha, trg erotičnih izdelkov spet razveseljuje z novostjo, ki sliši na ime Iroha Mini, predstavlja pa tretjega v vrsti vibratorjev, ki se polnijo z baterijo in imajo eno hitrost. Manj je namreč več!

Iroha Mini je na voljo v treh barvnih kombinacijah, in sicer Sora Mikan v oranžno modri kombinaciji, Fuji Lemon v vijolično rumeni in Ume Anzu v dveh rožnatih odtenkih.

Vibratorčki iz omenjene linije so prijetni tako za oči kot za dotik, saj so prisrčne majhne oblike, ki se lahko primerja z velikostjo dlani. Zaradi svoje majhnosti so izredno primerni za potovanja, poleg tega pa so tudi vodoodporni tako da jih lahko s seboj vzamete kadarkoli in kamorkoli: v kad, na počitnice ali v posteljo!

Teža: 60 gramov
Čas delovanja: približno 5 ur
Vodoodpornost: so 50 cm globine
 

Vibrator Iroha Mini-roza
Vibrator Iroha Mini-roza
22,80 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka