Vibrator Gigi 2-siva

Vibrator Gigi 2-siva

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vibrator Gigi 2 je izpopolnjena verzija najbolj popularnega vibratorja za G točko. Ohranja edinstveno obliko, ki vam razkrije čare vseh dobro skritih erogenih con, kar mu... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Vibrator Gigi 2-siva. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CF1740
Prijavi napako
Vibrator Gigi 2 je izpopolnjena verzija najbolj popularnega vibratorja za G točko. Ohranja edinstveno obliko, ki vam razkrije čare vseh dobro skritih erogenih con, kar mu omogoča prav posebna oblika.
Gigi 2 je še močnejši, narejen iz mehkejšega silikona in je povsem vodotesen. 
Če ne prej, bo ta vibrator postal vaš najboljši prijatelj, ko boste spoznali njegovih 8 različnih načinov vibriranja in pa njegov tihi vibratorček, ki vas bo spravil v ekstazo. Oblika vibratorja pa bo poskrbela za natančno usmerjanje vibracij, kot npr. na G točko.
Z 2 urnim polnjenjem vam bo nudil do 4 ure nepopisnih užitkov.
Narejen je iz na otip svilnatega in mehkega medicinskega silikona, ročaj je narejen iz prevlečene ABS plastike, ki vam zagotavlja dolgo obstojnost.
Gumb za izbiro vibracij je nameščen na sprednjo stran vibratorja tako, da vam vibratorja za zamenjavo vibracij ne bo potrebno premikati.
Zapakiran je v lepo oblikovani škatli in je tako je primeren tudi za darilo. V škatli je poleg vibratorja tudi lepa diskretna satenasta vrečica za shranjevanje, polnilec akumulatorja in navodila. Izdelek pa ima tudi 1 letno garancijo na delovanje.
Vibrator Gigi 2-siva
Vibrator Gigi 2-siva
139,00 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka