DENON AV receiver AVR-S950H

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z Denon AVR-S950H se lahko resnično navdušite nad izkušnjami domačega kina. Vstopite v akcijo z Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technolo... Preberi cel opis
509,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dolazi uskoro Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek DENON AV receiver AVR-S950H. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CF15D1
Prijavi napako
Z Denon AVR-S950H se lahko resnično navdušite nad izkušnjami domačega kina. Vstopite v akcijo z Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS: X ™ in DTS Virtual: X®. AVR-S950H ima napreden odsek HDMI (8 vhodov / 2 izhoda) in najnovejše video tehnologije, vključno s podporo za Dolby Vision ™, HDR10, HLG in eARC. Predvajajte datoteke MP3, WAV, FLAC, ALAC in DSD (2,8 / 5,6 MHz) prek USB-ja na sprednji plošči ali predvajajte Spotify®, Deezer, Tidal in drugo z brezžično tehnologijo za prenašanje glasbe HEOS v več prostorih. Sodeluje z Apple AirPlay 2, Amazon Alexa in Google Assistant za brezhibno glasovno upravljanje. V nekaj minutah se nastavite z nagrajenim Denon Setup Assistantom.

VISOKO UČINKOVIT DISKRETNI 7-KANALNI OJAČEVALNIK

AVR-S950H ima ločene močnostne ojačevalnike moči na vseh kanalih z največjo zmogljivostjo in 145 W na kanal. Z nizko zmogljivostjo gonilne impedance nudi operativno stabilnost s široko paleto zvočnikov za uravnotežen, kvaliteten zvok.

LAHKOTNA ZAČETNA POSTAVITEV

Priloženi priročnik za hitri začetek AVR-S950H ponuja preprosta in jasna navodila za začetek. Ko televizor priključite na AVR-S950H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni asistent za nastavitev Denon-a, ki vas vodi po namestitvi, korak za korakom. AVR-S950H samodejno preimenuje vhodni vir glede na informacije o HDMI, hiter izbor pa ponuja eno tipko za vse cone. Povezave zvočnikov z barvnimi kodami so postavljene vodoravno, zato je organiziranje in povezovanje žic zvočnikov preprosto.

VGRAJEN BLUETOOTH IN WI-FI POVEZLJIVOST

Z brezžično povezavo Bluetooth in Wi-Fi je Denon AVR-S950H opremljen z naprednim sistemom dvojnih antenskih oddajnikov za zanesljivo pretakanje tudi v preobremenjenih mestnih okoljih. Uživajte v brezžičnem poslušanju svoje najljubše zvočne vsebine s pametnih naprav.

HEOS Vgrajena tehnologija predvaja isto skladbo v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo za vsako povezano sobo - izbira je vaša. HEOS sodeluje z Amazon Alexa in Googlovim asistentom, ki zagotavlja enostavno upravljanje glasu. Samo v angleško govorečih regijah

HEOS podpira brezplačne in vrhunske pretočne servise spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Tidal, Sound Cloud in še več.

NEVERJETEN 3D-ZVOK

Potopite se v večdimenzionalni zvok z Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Atmos Višinska virtualizacija in DTS Virtual: X.

ZADNJE HDMI SPECIFIKACIJE Z EARC

Obdelava HDCP 2.3 je na voljo na vseh vhodih HDMI, z dvojnim izhodom HDMI pa je možno vzporedno povezati televizor in projektor. Izboljšana podpora za povratni zvočni kanal (eARC) omogoča prenos 3D zvoka neposredno s televizorja na AV sprejemnik prek priključenega kabla HDMI.

SPREDNJI USB VHOD ZA VISOKO RESOLUCIJSKI AVDIO

Odkrijte neverjetno kakovost zvočnih posnetkov z visoko ločljivostjo z možnostjo dekodiranja do 24-bitnih / 192-kHz ALAC, FLAC in WAV datotek brez izgub, pa tudi posnetkov DSD 2.8MHz in 5.6MHz (avdiofilni format SACD) preko vhoda USB in omrežnih virob na sprednji plošči. Ali pa poslušajte druge priljubljene vrste datotek, kot sta MP3 in MPEG-H. Ne glede na to, ali želite poslušati svoj najnovejši prenos ali se potopiti v kakovost posnetkov FLAC kakovosti avdiofilcev - imate hiter dostop do svojih najljubših skladb.

DELUJE Z ZADNJIMI GLASOVNIMI POMOČNIKI

Uživajte v glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih govornih storitev. S pametnim zvočnikom ali telefonom govorite ukaze z Amazon Alexa, Google Assistant ali Apple Siri. Prosite, da predvajate svojo najljubšo glasbo, povečate glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vhodne podatke in drugo. Preklopite med glasovnimi storitvami ali izberite najljubšo, ki jo želite uporabiti - izbira je vaša. Funkcionalnost se razlikuje glede na glasovni agent. Funkcionalnost na voljo samo v angleško govorečih regijah.

HEOS VGRAJEN:
BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Prenesite svojo najljubšo glasbo od kjer koli in povsod po vašem domu s pomočjo HEOS Vgrajene tehnologije. Uživajte v visokokakovostni glasbi iz širokega spektra pretočnih storitev, vključno s Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Deezer ali lokalnimi glasbenimi viri. Vse to brezhibno nadzirajte z brezplačno aplikacijo HEOS.
DENON AV receiver AVR-S950H
DENON AV receiver AVR-S950H
509,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka