AMD procesor Ryzen 5 3400G 3.7/4.2GHz, box

AMD procesor Ryzen 5 3400G 3.7/4.2GHz, box

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
AMD Ryzen™ 5 procesorji družine 3000 z Radeon grafiko imajo najhitrejšo grafiko v namiznih procesorjih. Združevanje zmogljivega procesorja Ryzen z zmogljivo ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
98,38 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Senetic ponudbi
Ponudba trgovine Senetic za izdelek AMD procesor Ryzen 5 3400G 3.7/4.2GHz, box. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Hlajenje
Podnožje
AM4
Tip procesorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CEFBA7
Prijavi napako
AMD Ryzen™ 5 procesorji družine 3000 z Radeon grafiko imajo najhitrejšo grafiko v namiznih procesorjih. Združevanje zmogljivega procesorja Ryzen z zmogljivo grafiko Radeon Vega za visoko zmogljivo igranje v priljubljenih igrah, brez potrebe po ločeni grafični kartici. Zanesljive tehnologije, zmogljiva zmogljivost.

Z uporabo procesorjev Ryzen 2. generacije z Radeon grafiko delo opravite hitro brez napora. Pisarniške aplikacije, urejanje fotografij, vse opravljano z lahkoto. Procesorji Ryzen z grafiko Radeon Vega zagotavljajo visoko natančnost, ki jo lahko očitno vidite. AMD Ryzen procesorji vam nudijo produktivnost, ki jo pričakujete od precej cenejšega osebnega računalnika. S tehnologijo AMD SenseMI procesorji Ryzen uporabljajo resnično strojno inteligenco za pospeševanje učinkovitosti. AMD Ryzen Master Utility - preprost in zmogljiv pripomoček za overclocking za procesorje AMD Ryzen.
AMD procesor Ryzen 5 3400G 3.7/4.2GHz, box
AMD procesor Ryzen 5 3400G 3.7/4.2GHz, box
90,28 €
v Senetic

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka