Bestway Hydro-Force napihljiva deska za veslanje 340 cm Freesoul Tech

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Komplet napihljivega SUPa in vse mogoče opreme za SUPanje v enem. Lahko supate stoje, sedite kot v kajaku in imate celo predpripravo za windsup, SUPanje z jadrom na veter... Preberi cel opis
452,54 €
1-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 3-6 dneh Dobavljivo v 1 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Bestway Hydro-Force napihljiva deska za veslanje 340 cm Freesoul Tech. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
SUP oprema
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CE81E5
Prijavi napako
Komplet napihljivega SUPa in vse mogoče opreme za SUPanje v enem. Lahko supate stoje, sedite kot v kajaku in imate celo predpripravo za windsup, SUPanje z jadrom na veter. Neverjetna stabilnost s 4 smerniki, več funkcijskim veslom in sedežem.
Teža: 18.3 kgŠirina: 89 cmDolžina: 340 cmDebelina: 15 cmNosilnost: 160 kgŠtevilo smernikov: 4 (2+2)Visoko kakovostni Tritech™ materialVisoko kakovostni »drop-stitch« material
Dimenzije paketa: 36x54x97 cmTeža paketa: 21.7 kg
DODATNE PREDNOSTI Freesoul Tech Hydro-Force™
2 VESLA V 1Priloženo večfunkcijsko aluminijasto razstavljivo veslo je v funkciji stoječega supanja (enojno veslo) nastavljivo po dolžini. Lahko ga tudi sestavite v dvostransko veslo, ki ga uporabljate v sedečem položaju pri kajakaškem veslanju.
NAHRBTNIKVisoko kakovosten in praktičen nahrbtnik za prenašanje napihljive SUP deske lahko nosite na hrbtu ali kot torbo v eni roki s pomočjo stranskega ročaja. V prostoren nahrbtnik spravite vse potrebno za vašo SUP avanturo in če se odpravljate SUPati na z avtom nedostopno divjo plažo ali rečno obrežje boste svoj SUP komplet z lahkoto prenesli na hrbtu.
DVOFUNKCIJSKA TLAČILKAPriloženo dvo funkcijsko tlačilko, ki ima integriran manometer lahko uporabljamo eno ali dvosmerno. Huaka’i tako napihnemo v nekaj minutah in brez napora.
TOP MATERIALIKombinacija dveh materialov vrhunske kvalitete Tritech™ in »drop-stitch«. Tritech™ je patentiran tri slojni material znamke Bestway®.»Drop-stitch« je specialen material, ki se uporablja v navtiki, aviaciji ipd. Je inovativna pridobitev, ki združuje izredno lahkost z neverjetno trdnostjo
Bestway Hydro-Force napihljiva deska za veslanje 340 cm Freesoul Tech
Bestway Hydro-Force napihljiva deska za veslanje 340 cm Freesoul Tech
452,54 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka