Kirurška zaščitna obleka S - 28 cm

Kirurška zaščitna obleka S - 28 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ali pes pogoltne mazilo?- Čeprav lahko plastični ovratnik, ki je nameščen na vratu, pomaga preprečiti to, povzroči tudi nadaljnje trpljenje in stres za živali. Vendar pa ... Preberi cel opis
15,93 €
2-12 dni
Cena z dostavo
20,43 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 12 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek Kirurška zaščitna obleka S - 28 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CD2266
Prijavi napako
Ali pes pogoltne mazilo?- Čeprav lahko plastični ovratnik, ki je nameščen na vratu, pomaga preprečiti to, povzroči tudi nadaljnje trpljenje in stres za živali. Vendar pa so postoperativne obleke odlična alternativa.- Postoperativne obleke za pse in mačke so namenjene veterinarjem.- Zaščitite trebušne rane po različnih operacijah, kot so kastracija, operacija maternice, abdominalna kila ali druga operacija ali operacija raka dojke. Uporabljajo se lahko tudi po dermatološkem zdravljenju.Ali mačka po operaciji raztrga šive?- Poškodovana območja zaščitite pred umazanijo in praskami ter preprečite, da bi živali ugriznile kirurške šive ali zdravila iz dehidriranega območja.- Pospešiti celjenje in preprečiti pooperativne zaplete. Poleg tega ima vsako oblačilo samolepilni higienski vložek za diagnostične namene.Varnost najprej ...- Na tržišču je postoperativna obleka edini izdelek iz čistega bombaža, z vsemi sestavnimi deli - glavni del, manšete in telo.- Naravni hipoalergeni materiali naredijo obleko zdravo in varno za žival.Izgleda, da se ujemajo z barvo in temperamentom vašega psa ali mačke ...- Postoperativne obleke so narejene z dodatno skrbnostjo, v 9 velikostih, z različnim tkanjem, debelino in odtenki.- Poleg standardne "veterinarsko zelene" barve ponujamo široko paleto barv, ki pomagajo lastnikom psov in mačk, da razbremenijo stres, povezan z operacijo.Velikosti:Navodila za uporabo:DISTANCE = Razdalja / VELIKOSTI = Dimenzije / Izberite velikost vašega priljubljenega glede na izmerjeno razdaljo.- Ohišje, ki je ovito okoli telesa, zagotavlja čvrsto pritrditev.- Ščiti rano pred umazanijo.- Njegova struktura omogoča živalim opravljanje vseh fizioloških opravil brez odstranitve obleke.- Material se drži telesa živali.- Podloga iz volne obkroža noge živali brez posebne tesnosti.NASVET: Priključite hrbtni del hrbta, da bo bolj varno.
Kirurška zaščitna obleka S - 28 cm
Kirurška zaščitna obleka S - 28 cm
15,93 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka