GARMIN navigacija DriveSmart 55 MT-S

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
5.5-palčna satelitska navigacijska naprava s pametnimi funkcijami in zaslonom visoke ločljivosti, ki sega od roba do roba in vključuje posodobitve podrobnih zemljevidov. ... Preberi cel opis
233,99 €
1-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava na vse Petrole.
Cena z dostavo
238,49 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petrol eShop ponudbi
Ponudba trgovine Petrol eShop za izdelek GARMIN navigacija DriveSmart 55 MT-S. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Prikaz voznega pasu
da
Velikost zaslona (v cm)
13.97 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CCA78E
Prijavi napako
5.5-palčna satelitska navigacijska naprava s pametnimi funkcijami in zaslonom visoke ločljivosti, ki sega od roba do roba in vključuje posodobitve podrobnih zemljevidov. Preprosti meniji na zaslonu in razločni zemljevidi prikazujejo 3D-stavbe in teren. Omogoča storitve v realnem, kot so prometne informacije v živo2 in informacije o parkiriščih v živo3. Glasovno upravljanje z možnostjo združitve z združljivim pametnim telefonom za prostoročno klicanje1 in pametna obvestila2. Povezljivost z vgrajeno tehnologijo Wi-Fi® za posodabljanje zemljevidov in programske opreme brez računalnika. Za voznike, ki na poti radi odkrivajo nove pustolovščine, je satelitska navigacijska naprava Garmin DriveSmart 55 popolna spremljevalka na cesti. Naprava Garmin DriveSmart 55, ki je opremljena s preprostimi meniji in razločnimi zemljevidi, pregledno prikazuje usmerjanje zavoj za zavojem na svetlem, 5.5-palčnem, zaslonu na dotik visoke ločljivosti, ki sega od roba do roba. Poleg prometnih informacij v živo prek programa Drive™ in posodabljanja zemljevidov so na voljo tudi koristna opozorila za voznika, ki spodbujajo varnejšo vožnjo.

Ne razburjajte se zaradi prometa. Izognite se mu.
Popolnoma se izognite prometnim zastojem s pravočasnimi opozorili, ki predlagajo nadomestne načrtovane poti, po katerih lahko obvozite gradbišča ali nesreče. Prometne informacije v živo2 so na voljo po združitvi s telefonom.

Glasovno upravljanje navigacije
Ko izgovorite "OK, Garmin", satelitska navigacijska naprava prisluhne vašim glasovnim ukazom in vas z navigacijo usmerja do želenega cilja.

Do boljših cestnih potovanj s storitvijo TripAdvisor
Oglejte si ocene popotnikov v storitvi TripAdvisor za hotele, restavracije in znamenitosti na načrtovani poti ali v bližini cilja.


Posodablja nje s tehnologijo Wi-Fi
Povezljivost z vgrajeno tehnologijo Wi-Fi omogoča preprosto posodabljanje zemljevidov in programske opreme brez računalnika.

Prednosti tehnologije Bluetooth®
Če napravo Garmin DriveSmart 55 združite z združljivim pametnim telefonom, lahko uporabljate prostoročno klicanje z brezžično tehnologijo Bluetooth.


Dostop do funkcij v realnem času
Združite to pametno satelitsko navigacijsko napravo s telefonom in prenesite program Garmin Drive™. Tako lahko dostopate do informacij v realnem času2, vključno z informacijami o parkiriščih v živo3, prometnimi kamerami, prometnimi informacijami v živo in vremenskimi razmerami. Ko je vzpostavljena povezava, se poleg zaslona za navigacijo prikažejo besedilna sporočila in druga obvestila2 telefona.

Nove trgovine in restavracije
V tej satelitski navigacijski napravi so predhodno naloženi podatki storitve Foursquare, zato lahko preprosto iščete po več milijonih novih in priljubljenih krajev.

Opozorila za voznika: zavedajte se razmer v okolici
Za spodbujanje varnejše vožnje in izboljšanje obveščenosti o razmerah vas opozorila za voznika opozorijo na ostre ovinke, spremembe omejitev hitrosti, prometne kamere, nivojske prehode in druge posebnosti.

Preprosti zemljevidi
Preprosti in pregledni zemljevidi prikazujejo 3D-stavbe in teren, zato je navigacija do želenega cilja preprostejša kot kadar koli prej.

Garmin Real Directions™
Preprosto razumljivo govorjeno usmerjanje zavoj za zavojem vas kot prijatelj vodi z imeni ulic, imeni trgovin in prepoznavnimi znamenitostmi (na primer: "Za rdečo stavbo zavijte desno").

Preverite pot pred seboj
Koristna funkcija Pred vami, ki je lahko prikažete, ne da bi zapustili zemljevid, prikaže postanke za obed, gorivo in druge mejnike, kot so naslednja mesta, na načrtovani poti.

Najdite natanko tisti kraj, kamor želite priti
Funkcija Direct Access poenostavlja navigacijo do zapletenih ciljev, kot so letališča ali nakupovalna središča. Omogoča celo navigacijo po parkiriščih in tako najde vhod, ki je najbližje vašemu cilju.


Preprostejše in hitrejše iskanje
S poljem za iskanje lahko preprosto poiščete naslove in več milijonov destinacij. V primeru napačnega črkovanja se prikaže več rezultatov iskanja, ki so podobni temu, kar ste vnesli.

Združljivost z Garminovo vzvratno kamero
Za celovito navigacijsko rešitev lahko to navigacijsko napravo združite z brezžično vzvratno kamero BC™ 30 (na prodaj ločeno; priporočamo, da namestitev izvede strokovnjak). Po vzpostavitvi povezave lahko pri vzvratni vožnji na zaslonu navigacijske naprave zlahka vidite vozila, pešce in druge ovire.


Visokokakovostni zemljevidi
Kakovost podatkov zemljevida lahko močno vpliva na to, ali boste našli cilj ali pa se boste izgubili. Z visokokakovostnimi podatki zemljevidov HERE lahko navigacijska naprava prikaže potrebne informacije, ko jih najbolj potrebujete.

1Potreben je pametni telefon (na prodaj ločeno), ki podpira tehnologijo Bluetooth
2Za uporabo te funkcije morate prenesti program Garmin Drive v združljiv pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth in GPS
3Podatki o parkiriščih so na voljo za večino mestnih središč. Podrobnosti o pokritosti si oglejte na spletnem mestu Parkopedia.com
4Ni na voljo na vseh območjih
GARMIN navigacija DriveSmart 55 MT-S
GARMIN navigacija DriveSmart 55 MT-S
233,99 €
v Petrol eShop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka