Vibrator Mr Boss-roza

Vibrator Mr Boss-roza

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mr Boss vibrator vam ponuja močne vibracije, ki vas bodo zagotovo popeljale do vrhunca izredno hitro. Vibracije skozi celotno delovanje igračke od začetka do konca obdrži... Preberi cel opis
Cena z dostavo
63,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Vibrator Mr Boss-roza. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
20 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CC08F0
Prijavi napako
Mr Boss vibrator vam ponuja močne vibracije, ki vas bodo zagotovo popeljale do vrhunca izredno hitro. Vibracije skozi celotno delovanje igračke od začetka do konca obdržijo enako intenziteto vibracij in z izprazovanjem baterij ne pojenjajo. Vibrator je oblikovan tako, da zlahka doseže G-točko, kompaktnejša velikost od prejšnjega The Boss vibratorja, pa vas bo brez skrbi enako dobro zadovoljila. Vibrator v dolžino meri 20 cm, v širino pa 4 cm.
Vibrator je popolnoma vodoodporen in ga lahko uporabljate pod tušom, v kadi ali v bazenu. Ponuja vam 4 različne hitrosti vibriranja in 6 različnih vibracijskih vzorcev, ki skupaj s telesu prijaznim silikonom v različnih barvah, sestavljajo elegantno in kakovostno seks igračko. Igračko upravljate s pritiskom na gumb, po in pred uporabo pa jo lahko preprosto očistite z vodo in milom ali s čistilcem za igračke. Priporočamo uporabo z vodnim lubrikantom, saj bodo lubrikanti s silikonsko osnovo igračko poškodovali.
Vibrator Mr Boss je izdelek znamke Fun Factory, prestižne linije BATTERY+, ki združuje polnljive igračke z baterijskimi igračkami, saj vibrator Mr Boss deluje na navadne in polnljive 2xAAA baterije, dokupite pa lahko tudi Fun Factory HYBRID KIT in igračko naredite motorsko polnljivo. Izbira je vaša.
Vibrator Mr Boss-roza
Vibrator Mr Boss-roza
59,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka