Polnilec komplet VIGO Smart Charge 2A + iPhone polnilni kabel

Polnilec komplet VIGO Smart Charge 2A + iPhone polnilni kabel

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
<strong>Komplet Polnilec VIGO Quick Charge 2.0 A + Polnilec iPhone - podatkovni kabel</strong><br/><br/>&nbsp<br/><br/>Stenski polnilni adapter... Preberi cel opis
25,00 € -64 %
8,99 €
1-3 dni
-64 %25,00 €
z dostavo 10,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
10,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:54.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Mobyshop.si ponudbi
Ponudba trgovine Mobyshop.si za izdelek Polnilec komplet VIGO Smart Charge 2A + iPhone polnilni kabel. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Hitro polnjenje
da
Tip izhodne reže
Tip kabla
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CB5A03
Prijavi napako
<strong>Komplet Polnilec VIGO Quick Charge 2.0 A + Polnilec iPhone - podatkovni kabel</strong><br/><br/>&nbsp<br/><br/>Stenski polnilni adapter VIGO SMART CHARGE vam omogoča hitrej&scarone polnjenje z močjo do 2A. VIGO SMART CHARGE je primeren za Android operacijski sistem kot tudi za IOS in je vrhunske kvalitete.<br/><br/>&nbsp<br/><br/>Lastnosti:<br/><ul><br/> <li>Hitro polnjenje</li><br/> <li>USB izhod</li><br/> <li>Izjemna zmogljivost</li><br/> <li>Vrhunska kvaliteta</li><br/> <li>Hitrost polnjenja: do 2A</li><br/></ul><br/>&nbsp<br/><br/>Izjemno vzdržljiv polnilni in podatkovni kabel, ki poleg odlične odpornosti preprečuje tudi vozlanje, je kot nala&scaronč za vse, ki vam je pomemben privlačen videz in dolga življenjska doba. Polnilni kabel s svojo kvalitetno izdelavo omogoča tudi hitro polnjenje.<br/><br/>&nbsp<br/><br/>Lastnosti:<br/><ul><br/> <li>Dolžina: 1meter</li><br/> <li>izjemna trpežnost</li><br/> <li>brez vozlanja</li><br/> <li>omogoča hitro polnjenje</li><br/> <li>dolga življenjska doba</li><br/> <li>privlačen videz</li><br/></ul>
Polnilec komplet VIGO Smart Charge 2A + iPhone polnilni kabel
Polnilec komplet VIGO Smart Charge 2A + iPhone polnilni kabel
8,99 €
v Mobyshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka