Premium zaščitno steklo Huawei P30

Premium zaščitno steklo Huawei P30

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
<h3><strong>PREMIUM ZA&ScaronČITNO STEKLO:</strong></h3><br/>&nbsp<br/><br/>Premium za&scarončitno steklo za ekran va&scaronega pametnega t... Preberi cel opis
17,99 € -44 %
9,99 €
1-3 dni
-44 %17,99 €
z dostavo 11,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
11,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Mobyshop.si ponudbi
Ponudba trgovine Mobyshop.si za izdelek Premium zaščitno steklo Huawei P30. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Za znamko
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CB58EB
Prijavi napako
<h3><strong>PREMIUM ZA&ScaronČITNO STEKLO:</strong></h3><br/>&nbsp<br/><br/>Premium za&scarončitno steklo za ekran va&scaronega pametnega telefona najvi&scaronje kvalitete. Izdelano je iz kakovostnega kaljenega stekla, ki je sestavljeno iz nano delcev, kateri omgočajo, da ob povzročeni visoki sili steklo zavaruje va&scaron ekran pred tem, da bi le-ta počil ali se kako drugače po&scaronkodoval.<br/><br/>&nbsp<br/><br/>LASTNOSTI STEKLA:<br/><ul><br/> <li>Visokokakovostno kaljeno steklo</li><br/> <li>Trdota stekla: 9H</li><br/> <li>Debelina stekla: 0.3 mm</li><br/> <li>Nanostruktura stekla</li><br/> <li>5D obdelava robov</li><br/> <li>99% prepustnost svetlobe</li><br/> <li>100% odziven na dotik</li><br/> <li>Ultra HD jasnost slike</li><br/> <li>Odporen na vodo in olje</li><br/> <li>Enostavna namestitev</li><br/> <li>Pri namestitvi ne nastanejo mehurčki pod steklom</li><br/></ul><br/>PAKET VSEBUJE:<br/><ul><br/> <li>1x za&scarončitno steklo</li><br/> <li>1x za&scarončitna krpica iz mikrovlaken</li><br/> <li>1x alkoholni robček za predči&scarončenje</li><br/></ul><br/>&nbsp
Premium zaščitno steklo Huawei P30
Premium zaščitno steklo Huawei P30
9,99 €
v Mobyshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka